Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sizce En Iyi Idol Oyuncular Kim Veya Oyunculu Denese Kimler Çok Iyi Iş Çıkartır?

Ü

Üye silindi 187

En iyi oyuncuları tartıştığımız başlıktan sonra aklıma bu geldi.Mesela pek çok kişinin exo üyesi d.o'nun ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğundan haberi yok.Halbuki sinema ve dizi eleştirmenlerinin son zamanlardaki gözdesi kendisi

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,298
Exo d.o. , siwon, nana, jun (u-kiss), junho. İm siwan'ı hiçbir projesini tam izleme şansım olmadı ama projelerine ve denk geldiğim kadarıyla izlediğim kesitlere bakarak da övüldüğü kadar iyi bir oyuncu olduğunu görebiliyorum.
Kadın idollerden nana harici izleyip de çok beğeniğim bir oyuncu yok. Ben ilk izlediğimde idol olduğunu bile bilmiyordum. Aktris olduğunu sanmıştım. Bilgilerine bakıp idol olduğunu öğrendiğimde şaşırmıştım hatta. (Yalnız çok güzel kadın)

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,285
En iyisi mi bilmem ama benim izlemekten en çok keyif aldığım oyuncu Ok Taecyeon kesinlikle.Kendisinin ilk kez Hey Ghost, Let's Fight dizisinde görmüştüm.Daha sonra Save Me dizisini izlemiştim iki diziyi de çok beğenmiştim.En son Blind de başroldü ve harika bir dizi bence.Mouse gibi suç ve gizem konuluydu.
Hey ghost,lets fight çok eğlenceliydi diziye Taec için başlamıştım baya beğendim