Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Son Dönemde Çıkan Lisa Haberleri

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105
Bu konudaki görüşlerinizi epey merak ediyorum. Zira çıkışından beri bir kere bile ilişki "skandalına" (bence bu tarz haberler için skandal demek de çok komik ama neyyyyse) karışmamış Lisa için son 1 haftada 2 tane ilişki haberi yapıldı ardı ardına. Bence normal bir durum değil pek. Blackpink'in ya da Lisa'nın solo bir projesi falan mı yaklaşıyor, ne oldu birden böyle? Ya da Taennie haberleri örtbas edilsin diye Lisa'ya fake date scandal haberi mi yayınlıyorlar ne? Cidden anlam veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105
ay en son bu haberler cikmadan once lisa icin populer bir idolle iliski soylentileri cikacak ama lisa bir oyuncuyla sevgili deniyordu
Hadi buyur...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben Lisa'yı kullanarak Jennie'ye gelen The Idol tepkilerini, Taennie'yi örtbas etmeye çalıştıklarını düşünüyorum ya da hiç alakasız YG'de başka biri bir halt etmiştir ve Lisa haberleri patlak versin istemişlerdir. Böylelikle sorunlu her kimse olayını kapamak kolay olur.
The Idol mevzusunu hiç düşünmemiştim bak. Ama olaya burdan bakınca mantıklı geldi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Doğru diyorsun aslında. Normalde Lisa ile ilgili hiç sevgili haberi gelmezdi. Şimdi kaç kişiyle bir anda geldi. İşin komik ve goygoy tarafı bir yana gelen momentlara bakınca Frédéric ve Bogum ile arkadaş oldukları kanısına vardım. Lisa zaten erkeklerle iyi anlaşan ve erkeklerden arkadaşı çok olan bir kız. Bogum ile olan etkileşimleri Bambam'inki gibi. O yüzden şu an düşününce arkadaş olmaları sevgili olmalarından daha kuvvetli geliyor. Taeyong ile olan momentları bir tık daha inandırıcı. Sonuçta Kore'de aşktagram falan çok yapıldığı için onlar için kanıt olabilir diyorum. Bir yandan Lisa'nın 373637 idolle aynı momentları var, bu da onlar gibi zorlamadır diyorum. Belki de üstteki yorumlarda dendiği gibi Jennie'yr gelen tepkiler için bir anda bu kadar haber yapılmış olabilir.
Kesinlikle. Rahatlıkla erkek arkadaşlarıyla moment verebilen biri üstelik. Ten'le dans videosu yayınlamıştı mesela. Bambam kralla zaten moment üzerine moment verdiler. O yüzden bu kadar rahat bir şekilde Bogum ile konsere gitmesini de çok normal karşılamıştım ama bana da senin aksine Taeyong haberi zorlama geldi. Bir de daha yeni Bogum haberi çıkınca dedim e yuh artık birkaç hafta geçseydi. HKLJGFLKL Yani Taeyong haberi için forumda açılan başlıkta da yazdığım gibi, daha önce Taelice için de benzeri ve hatta çok daha fazlası olacak şekilde moment verdiler ama içi boş çıktı anlaşılacağı üzere. O bile balon haberse Taeyong da zorlamadır, hatta 1 haftada 2 farklı kişiyle haberi yapıldığı için kasten yapılmıştır diye düşünüyorum. :(