Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Instagram'da okul zamanlarındaki chat odasındaki konuşmalarını okumuştum. Bu kız kendisine zorbalık yapanlara karşılık vermiş. Masum birine bir şey yapmamış. Cube üstünde durmadan kızı şutladı. Sonradan ifşa oldu gerçekler.
Soojin dava açtı ve davanın sonucu karşı tarafın öyle anlayabileceği olaylar olduğuna karar verildi ayrıca avukatı soojinin zorbalık gören taraf olduğunu da açıkladı.Normalde zorbalıklar sessiz olur ve kayıtlara geçmez, kayıtlara geçerek davada kullanılan bir şeye dönüştüğü için işler daha da üzücü... Keşke davayı kazansaydı be..
Zorbalık iddiaları ne kadar doğru bilmiyorum ama artık pek de bir bir itibarı kalmadı bence mesela bende bile ona karşı bir ön yargı var akıllarda zorba olarak kaldı. Tabi fanları hala bayağı var acaba gidle şirketten falan ayrılıp soojinle tekrardan çıkış yapar mı çok merak ediyorum.