Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Spıll The Tea Lisanın Sevgilisi

Aralarında bir şey var mı?

• Evet kesin bir şey var! Sevgili değilse bile flört ediyorlar

Kullanılan: 13 65.0%
  • Hayır bunlar normal hareketler sen mağarada yaşıyosun

Kullanılan: 5 25.0%
  • Adamın cinsel yönelimini bilmiyoruz

Kullanılan: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

Hasbully

Trainee
Tepki
154
Lisa çirkinler çirkini ama aynı zamanda zenginler zengini hindi boyunlu domates suratlı Frederic arnault olduğu düşünülen ancak benim olmaması için dua ettiğim bir adamla Pariste yakalandı. Siz bu videolar hakkında ne düşünüyorsunuz???

WhatsApp Image 2023-07-08 at 18.14.40.jpeg

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Lisa çirkinler çirkini ama aynı zamanda zenginler zengini hindi boyunlu domates suratlı Frederic arnault olduğu düşünülen ancak benim olmaması için dua ettiğim bir adamla Pariste yakalandı. Siz bu videolar hakkında ne düşünüyorsunuz???

Ekli dosyayı görüntüle 4050

Parasını falan kullaniyor olabilir sponsorluk olayi olabilir yg parasi icin iyi davran bir iki kere bulus diyor olabilir

stanley

Trainee
Tepki
19
Parasını falan kullaniyor olabilir sponsorluk olayi olabilir yg parasi icin iyi davran bir iki kere bulus diyor olabilir
Bu adamlar dünya zengini,parasını kullanıyor olacağını düşünüyorum am imkansız da degil

• Alev
Reactions: ask

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Bence hiç sevgili enerjileri yok yani ben daha temaslı bir şey beklemiştim. Çocuğu pek beğenmedim ama karakteri iyidir belki. Parasıyla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü lisa zaten kendi isteklerini karşılayacak paraya sahip o kadar parayı ne yapsınki uzay mekiği falan almadıkça kdkdkdkd

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Kusura bakma ama bu hiç hoş bi düşünce değil.Böyle düşünmenizin altındaki sebep ya ön yargılardır ya da bilinçaltınıza işlenmiş normlar, düşüncelerdir.Lisa yetişkin bir kadın ayrıca mal varlığı da oldukça yüksek,herhangi zengin bir insan ile takılması için neden bir çıkara ihtiyaç duyduğunu düşünüyorsun hele ki YG söylemiş de vs.Cidden bazı şeyleri de abartmayın ya.Herhangi bir idol olsaydı aynı şeyleri söyleyecek mıydın acaba çok merak ediyorum.
Yok ben sirket yoneticisi olsam paragoz olurdum ve benim icin en iyi stratejiyi izlerdim. Dunyaca unlu idolumun dunya zengini bir fani olsa asiri kullanirdim lisa stanim ben hem kotu bir sey demek istememistim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kusura bakma ama bu hiç hoş bi düşünce değil.Böyle düşünmenizin altındaki sebep ya ön yargılardır ya da bilinçaltınıza işlenmiş normlar, düşüncelerdir.Lisa yetişkin bir kadın ayrıca mal varlığı da oldukça yüksek,herhangi zengin bir insan ile takılması için neden bir çıkara ihtiyaç duyduğunu düşünüyorsun hele ki YG söylemiş de vs.Cidden bazı şeyleri de abartmayın ya.Herhangi bir idol olsaydı aynı şeyleri söyleyecek mıydın acaba çok merak ediyorum.
Hem bunlar kpop sektorunde olmayan seyler degil??

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Bak işte adı üstünde "SEN OLSAN" zaten bu dediklerin senin bilinçaltının yansıması ve tamamen ön yargıdan ibaret şeyler.Mesela ben orda hareketlere odaklanmışken sen adamın zengin olmasına odaklanmışsın üstüne üstün bu zenginliğini Yg'nin ve Lisa'nın para avcılığı yapması için kullanmasına bağdaştırmışsın normal mi sence(bana göre saygısız bir beyan).Tekrar diyorum başka bir idol olsa yine aynı şeyi söyler miydin?Öncelikle biz ne Lisa'yı ne de karşıdaki adamı tanıyoruz,evet sevgili arkadaş her şey olabilirler ama parası için takılıyor vs. herhangi birisi için olsun o kişiyi rencide edecek ucuz bir söylem hoş değil.Kpop'ı bazen avucunun içi gibi biliyormuş minvalinde konuşmanız da ayrı bir tuhaf,Yg ne kadar iğrenç bir şirket olsa da idollerine değer verdiğini herkes biliyor en büyük eğlence şirketlerinden biri Lisa'da en popüler kadın idol ve bi prestiji var.Kalkıp da idolünün özel hayatına karışıp da böyle onurunu,gururunu zedeleyecek bir şey söyler mi sizce Allah aşkına.
Söylerdim ayni seyi ben yine tekrarlayayim ben sirket yoneticisi olsam elimde boyle bir imkan varsa gerek reklam icin gerek parasi icin asiri kullanirdim. Zaten senin dedigin gibi ben olsam demisim?

Damla

Trainee
Tepki
81
Arkadaşlar buranın kitlesinin daha olgun olduğunu düşünüyordum, babanız gibi savunmayın şu insanları ya. Dedikodunun tadını çıkarmaya geliyoruz tw ig tayfanın cengaver fanları gibi o öyle yapmaz bu böyle etmez diye paragraf döşüyorsunuz negativite saçıyorsunuz. Gırgır yapıp geçelim kasmayın bu kadar. Aynı evde 20 yıl birini tanıyamıyorsun bosverin gitsin.

Damla

Trainee
Tepki
81
Bana ithafen yazdığını düşündüğüm için cevap vermek istedim.Birincisi hiçbir kpop grubuna anam babam savunacak kadar fanlik yapmıyorum yanlış bulduğum şeyleri elbette söylerim.Sektörde bile dinleyip sevdiğim grup sayısı bir elin parmağını geçmez zaten yaş olarak da geçtim bu işleri, olayı doğru bulmadım Lisa'yı da seviyorum kendimce fikrimi beyan etmek istedim diye neden cengaver fan benzetmesine tabi tutuldum tuhaf.İkincisi sen olaya dedikodunun tadını çıkarmak,gırgır,şamata olarak bakarsın ben başka bir şey olarak bakarım kimse sizin kalıbınıza göre şekil almak zorunda değil ya hani olgunluktan dem vurup başkalarının seninle aynı düşünmek zorunda olmadığını anlasan keşke.Kimsenin kastığı falan da yok negatif bir şey de normal tartışıyoruz şu KASMA MUHABBETİni de yapmayın be ortada bir şey yokken şunu diyerek kasan siz oluyorsunuz.İkimizin arasındaki bir olaya neden hakemlik yaptığını da anlamış değilim ortada negatiflik yokken kalkıp bir şeylerle itham etmeni sevmedim yok olgun sanırdım da vs.İstersem destan yazarım istersem mısra çetelemi tutmak kimsenin haddine değil lütfen ya.
Bunu yazarken bile aynı tutum içerisindesin. 'Kasmayın bu kadar, gırgır yapıp gevşeyelim' önerisinde bulunmanın toyluk olduğunu bilmiyordum. Neyse.

Sir Loras

Trainee
Tepki
1
Araya girmiş gibi oluyorum ama gerçekten insanların boş muhabbet, dedikodu falan yapıp kafa dağıtacakları bir ortamda 10 paragraf yazı yazıp twitter işi politik doğruculuk yapılması insanın bütün modunu bozup bırakıyor. Valla içim dışıma çıktı kastığın duyardan. Hem kızın düşüncesine bu hiç hoş bir düşünce değil diyip karışıyorsun hem de başkalarının farklı fikirlere sahip olmasını “akıl edemeyen” birisi olduğunu söyleyerek saldırıyorsun. Üzgünüm ama süslü kelimeler kullanıp düşüncelerini dayatmaya çalışan sensin gibi geldi bana

Sir Loras

Trainee
Tepki
1
Bak her şeyden önce burası yazılı bir platform. Çoğu zaman yazı duygularımızı aktarmakta yetersiz kaldığı için emojiler icat edildi. Ama yine de insan beyni çoğunlukla az ve öz yazıyı daha iyi algılıyor. Senin, son derece resmî hava veren, sanki ünlülerin paralı avukatıymış gibi ciddi ciddi 30 satırlık yazdığın paragrafları üstün körü okuyup geçtim mesela ben. Aynı şekilde diğer kullanıcıya da bu tarz üslup seni gergin biriyimmiş gibi gösteriyor ve açıkçası itici duruyor. Seni bir kalıba sokmak isteyen yok, ama bu böyle hissettirdi bize. Bırak bir zahmet ünlüler hakkındaki bir forum ciddi konuların konuşulacağı değil insanların dedikodu ve “gırgır şamata” yapacağı bir yer olsun, bilimsel makale yorumlamıyoruz :) Üsluplarımız bu kadar tartışmacı olmasa ne kaybederiz? Aynı şekilde bu rahat ortamda insanların yorumlarına bu kadar “şöyle deme yanlış, bu düşüncen kaba, bilinç altın bozuk, algın düşük o yüzden böyle diyorsun” vb. minvalindeki dışarıya çok bilmiş görünen uyarılar herkes tarafından hoş karşılanmayabilir. Neyse gereksiz bir tartışma oldu zaten uzatmayalım 🤍

Son düzenleme: