Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Stajyerlik Hakkında Düşünceleriniz

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
sizce stajyerlik sistemi olmalı mı olmamalı mı?eksik bulduğunuz ya da olmaması gerektiğini düşündüğünüz yönleri var mı?
Bence olmalı. Hem birlikte zaman gecirmis oluyorlar hem de kendilerini gelistirmis oluyorlar. Ünlü hayati hakkinda az cok bilgileri oluyor ama zorbalık olaylarinin onune gecilmeli bence

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,158
Ya aslında mantıklı ama uygulaması bana çok zalim ve acımasızca geliyor. Yani 4 5 6 yıl stajyerlik ne demek, bir de çocuklar bunlar ve tüm hayatlarını sonu belirsiz bir şeye adamaları talep ediliyor bazen. Ve stajyer sayısını yüksek tutup çıkış yapacak kişi sayısını çok çok az tutmak... Sistemi düzenleseler çok iyi olur yoksa stajyerlik yapmaları iş hayatları için çok mantıklı.

Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Bence stajyerlik gayet mantıklı yoksa durum vahim olabilirdi kfkdkkd😏❤️
Bide merak ediyorum acaba bir stajyerin günü tam olarak nasıl geçiyor acaba🤔🤯
bunu ben de merak ediyorum. eğitim kaç saat sürüyor bilmiyorum ama okulun olduğu zamanlarda kendilerine pek vakit ayırabildiklerini sanmıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ya aslında mantıklı ama uygulaması bana çok zalim ve acımasızca geliyor. Yani 4 5 6 yıl stajyerlik ne demek, bir de çocuklar bunlar ve tüm hayatlarını sonu belirsiz bir şeye adamaları talep ediliyor bazen. Ve stajyer sayısını yüksek tutup çıkış yapacak kişi sayısını çok çok az tutmak... Sistemi düzenleseler çok iyi olur yoksa stajyerlik yapmaları iş hayatları için çok mantıklı.
yg tbox izlediğimde tanık olmuştum buna. yaşı 20 olmuş ya da yaşı 20'ye yakın olanlar psikolojik olarak baya kötü etkilenmiş görünüyorlar. çıkış yapamazlarsa ne iş yapacaklarına dair bir fikirleri yok çoğunun, kötü bir durum.

4-5~ yil egitim almalarina ragmen vasat yeteneklerle idoller cikis yapiyosa egitimsiz hallerini dusunemiyorum 🤡🤡
bence vasat olanların torpilli olduğuna hepimiz yemin edebiliriz olan onlar yüzünden elenen yetenekli stajyerlere oluyor

Sistem gayet mantıklı fakat perdenin arka tarafına bakarsak çıkış yapamayan idoller var şirketlere çok büyük borçlara girip uzun yılları heba oluyor ve zaten idolken uymak zorunda oldukları zorlu güzellik standartlarına daha 13 14 yaşında başlıyorlar.
çıkış yapamayanlar için daha zor bir durum cidden. debutlayanlar en azından hayallerini gerçekleştiriyor bir hiç için yıllarını harcayanların elinde sadece sorunlar kalıyor

Stajyerlik gayet mantıklı ama şu an stajerlere ne öğrettikleri konusunda şüpheliyim ortalama 2 yıl stajyerlik yapıp nasıl şarkı soyleyemeyen idoller çıkabiliyor anlamıyorum
ceoların kulağına 3 kez para diye fısıldayarak çıkış yapıyorlar maalesef

Son düzenleme: