taexkookwqq
Trainee
- Tepki
- 13
Şimdi size rahatsız olduğum bı konudan bahsedicem. Biliyorsunuz Stray Kids Walking On Water diye bir şarkı çıkardı ve oradaki
"Crashing waves, but I'll never fall
Everyday, supernatural
Thrashing rain, Imma bring the storm
This my stage, walkin' on water'
Olan nakaratı BTS'in Jump şarkısındaki bu nakarattan çalıntı olduğunu söyleyenler var
"Nuga nareul magado
Naui gal gireul gandago
Insaeng han bangirago
Leggo (leggo!)
Leggo (leggo!)
Dan harureul sarado
Huhoeneun jeoldaero eopdago
Han beon ttwieobojago
Let's jump!"
Ve bence bu çok alakasız yani evet bende benzetiyorum ama ortada çalıntı falan yok bu bir müzik türü mashup ve bazı armilerin yaptığı bu linç sacma bende armyim ama bazı armiler gerçekten durmalı hala da görüyorum bazen yani saçmalamayın lütfen bide skz cr verdi falan diyolar hadi canım ya güldürmeyin gerçekten suna bir son verin ortada çalma yok benzerlik olabilir böyle benzeyen çok şarkı var linclemek için biryerlerinizden biseyler uydurmayin.
"Crashing waves, but I'll never fall
Everyday, supernatural
Thrashing rain, Imma bring the storm
This my stage, walkin' on water'
Olan nakaratı BTS'in Jump şarkısındaki bu nakarattan çalıntı olduğunu söyleyenler var
"Nuga nareul magado
Naui gal gireul gandago
Insaeng han bangirago
Leggo (leggo!)
Leggo (leggo!)
Dan harureul sarado
Huhoeneun jeoldaero eopdago
Han beon ttwieobojago
Let's jump!"
Ve bence bu çok alakasız yani evet bende benzetiyorum ama ortada çalıntı falan yok bu bir müzik türü mashup ve bazı armilerin yaptığı bu linç sacma bende armyim ama bazı armiler gerçekten durmalı hala da görüyorum bazen yani saçmalamayın lütfen bide skz cr verdi falan diyolar hadi canım ya güldürmeyin gerçekten suna bir son verin ortada çalma yok benzerlik olabilir böyle benzeyen çok şarkı var linclemek için biryerlerinizden biseyler uydurmayin.