- Tepki
- 546
1. Yalı Çapkını
1. Suna ben senin bütün davranışlarına skayım yani elden ele gidiyorsun gül gibi eşin var. Mal mal davranıyorsun
2 Dizi o kadar fazla sıktığı artık youtube da izliyorum o da bazen çünkü çok sıktı final olsun
2. Şahane Hayatım
1. Şebnem bak seni severim ama geçen bölüm onura yanlış yüklendin kızımla sen sakladın kocandan her şeyi. Resmen gelip '' kendim olmama izin vermedin
'' diyemezsin sen sahte karakter gösterdin kocana ama diğer her konuda haklısın yürü şebo
3. Kızıl Goncalar
1. Fragmana göre zeynep fransaya gitmemiş. Ya senaristler neden beni çıldırtmaya çalışıyorsunuz
kendinize gelin aq
4. Kızılcık şerbeti
1 Doğa senin kocan mal senin kocan sadakatsiz sen neden korunmuyorsun neden neden neden
2. ama Görkem pembenin geleni olsun bi pembe bin pişman olacak
3. Nursema şu ara aşırı sinirlisin kocani al terapiye git davranışların değişti
4. Metehan ve çimen sugar mommy, sugar daddyleriniiz alın başınıza vurun
5. Umut kendini böyle yapan sensin karınla terapiye git
5. Bahar
1. Böyle devam böyle devam
Tek dizi izleyen ben mıyım sfkgjaah
1. Suna ben senin bütün davranışlarına skayım yani elden ele gidiyorsun gül gibi eşin var. Mal mal davranıyorsun
2 Dizi o kadar fazla sıktığı artık youtube da izliyorum o da bazen çünkü çok sıktı final olsun
2. Şahane Hayatım
1. Şebnem bak seni severim ama geçen bölüm onura yanlış yüklendin kızımla sen sakladın kocandan her şeyi. Resmen gelip '' kendim olmama izin vermedin
'' diyemezsin sen sahte karakter gösterdin kocana ama diğer her konuda haklısın yürü şebo
3. Kızıl Goncalar
1. Fragmana göre zeynep fransaya gitmemiş. Ya senaristler neden beni çıldırtmaya çalışıyorsunuz
kendinize gelin aq
4. Kızılcık şerbeti
1 Doğa senin kocan mal senin kocan sadakatsiz sen neden korunmuyorsun neden neden neden
2. ama Görkem pembenin geleni olsun bi pembe bin pişman olacak
3. Nursema şu ara aşırı sinirlisin kocani al terapiye git davranışların değişti
4. Metehan ve çimen sugar mommy, sugar daddyleriniiz alın başınıza vurun
5. Umut kendini böyle yapan sensin karınla terapiye git
5. Bahar
1. Böyle devam böyle devam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tek dizi izleyen ben mıyım sfkgjaah
Son düzenleme: