Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Bts V'yi Takip Eden Kadın Tutuklandı... “Evlilik Cüzdanını Verin”

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,220
Puan
59
30'lu yaşlarındaki bir kadın, BTS üyesi V'yi (gerçek adı Kim Taehyung) evinde ziyaret etmek de dahil olmak üzere takip ettiği şüphesiyle polis tarafından tutuklandı.

Seul'deki Gangnam Polis Karakolu, 30'lu yaşlarındaki bir kadın olan A'yı ısrarlı takip ceza yasasını ihlal ettiği suçlamasıyla soruşturuyor.

Bayan A, dün (26'sında) akşam 6:30 civarında evindeki asansöre girerek Bay Kim'i takip etmek, onunla konuşmak ve ona bir evlilik cüzdanı vermekle suçlanıyor.

Suçun işlendiği sırada Bayan A, Bay Kim'in evinin önünde bekliyordu ve Bay Kim, arabasıyla apartmanın otoparkına girdiğinde onu takip etti.

Bayan A, suçun hemen ardından olay yerinden kaçarken, güvenlik görevlisinden ihbar alan polisin, evlilik cüzdanında yazan kişisel bilgilere dayanarak Bayan A'yı tespit ettiği doğrulandı.

Ayrıca Bayan A'nın geçmişte Bay Kim'i takip etme geçmişinin olduğu da bilinmektedir.



30'lu yaşlarındaki bir kadın, BTS üyesi V'yi takip ettiği şüphesiyle polis tarafından tutuklanırken, onun ajansı Big Hit Music sert bir tepki duyurdu.

Ayın 27'sinde Big Hit Music, "Sanatçıların mahremiyetini ihlal eden ve güvenliklerini tehdit eden takip suçlarına sıfır toleransla karşılık veriyoruz" dedi.



images.jpeg


-


Bugünlerde Kore'nin çivisi çıkmış
 

ponywinx

Judith🩷
VIP Visual Queen
Katılım
15 Eyl 2023
Mesajlar
1,532
Tepki
2,863
Puan
143
Taeye gerçekten üzüldüm bir de yorumlardan öğrendiğim kadarıyla 100m yaklaşmama ve telefonla arama cezası vermişler çok olmuş o cezaya azaltın onu hemen, böyle yaptığı korkunç şeye bu kadar mı ceza vermişler cidden böyle sağlam ve başkalarının da yapmasına engel olacak sert cezalar verilmeli bence bu çok hafif kalmış
 

Lilyy

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
400
Tepki
891
Puan
62
Bu cezayı takip olaylarının büyük bir suç olarak görülmemesine bağlıyorum.Eğer daha ağır yaptırımı olsaydı Kore’de sasaeng gibi bir terim kalmazdı.
Aşırı korkunç bir olay ve çok üzgünüm ki verilen ceza kadını durduracak gibi durmuyor.Daha önceden de takip ediyordu demek böyle bir şey sisteme işlendi demek ve manyak kadın asla durmamış.
 

Benzer konular

Üst