Dixon
Trainee
- Tepki
- 249
(TBL yg'nin alt şirketi)
Kpop sektörünün en başarılı ve popüler kadın grubu olan Blackpink'in en başından beri yapımcısı olan teddy'in 2019 başından beri yeni kız grubunun planlarını yaptığı söyleniyordu
Tblngg un son hazırlıklarını yaptığı 2023 sonu tanıtıma başlanacağı ve 24 başında çıkışın yapılacağına kesin gözüyle bakılıyor
Üyeleri bizzat teddy seçti ve grubun yapımcılığını da üstlenecek
babymonster konseptine "olgun" kalmış Bir çok yg stajyeri tbl çatısı altına girdi(ama grupta eski yg stajyerlerinden çok tbl için yıllardır stajyerlik yapmış kızların olduğu görülüyor)
İşte tblngg unun potansiyel üyeleri!
Sesiyle meşhur 02li çinli stajyer
Grupta kesin olarak bulunması bekleniyor
Babymonster çıkmadan önce sık sık potansiyel üyeler arasında gözüküyordu
Ve muhtemelen yüzü bulanıklaştırılan kız
Somi nin YouTube videosunda gözüken stajyerler
Bir dönem stajyer olduğu kesin olanlar
Yg nin meşhur stajyeri kang seojin in de geçen haftalarda yg tbl dans pratik odasında attığı story yüzünden grupta olabileceği düşünülüyor (ben bu saatten sonra solo çıkacağını düşünüyorum)
Seojin herhalde 3. ye yg ye giriyor
Grupla ilgili kesin bilgiler:
-23 sonu tanıtım 24 başı çıkış
-4-5 üye
-çinli kız kesin olarak grupta
-

-girlcrush
-yapımcı teddy
Ve ella gros ihtimali
2019dan beri TBL'in parçası olan oyuncu ve model Ella gross un grubun uyesi olma ihtimali az da olsa var (açıkçası ben ihtimal vermiyorum muhtemelen sonraki grupta yer alacak) dans ve rap konusunda eğitim alıyor
Teddy ondan ümitli olduğunu belirtmişti
bu arada bp üyeleri ile yakın özellikle de jennie ile
Daha çok fazla birlikte oldukları ortamlar var
Bir kaç ay önce gonderisinin altına "jennie gruptan ayrilmali" yazan bir yoruma "sen burdan ayrilmalisin" cevabını verdi
Jennie koleksiyonundan ella için özel olarak paket yolladı
Babymonstera kıyasla daha heycanliyim bu grup icin
Kpop sektörünün en başarılı ve popüler kadın grubu olan Blackpink'in en başından beri yapımcısı olan teddy'in 2019 başından beri yeni kız grubunun planlarını yaptığı söyleniyordu
Tblngg un son hazırlıklarını yaptığı 2023 sonu tanıtıma başlanacağı ve 24 başında çıkışın yapılacağına kesin gözüyle bakılıyor
Üyeleri bizzat teddy seçti ve grubun yapımcılığını da üstlenecek
babymonster konseptine "olgun" kalmış Bir çok yg stajyeri tbl çatısı altına girdi(ama grupta eski yg stajyerlerinden çok tbl için yıllardır stajyerlik yapmış kızların olduğu görülüyor)
İşte tblngg unun potansiyel üyeleri!

Sesiyle meşhur 02li çinli stajyer
Grupta kesin olarak bulunması bekleniyor

Babymonster çıkmadan önce sık sık potansiyel üyeler arasında gözüküyordu
Ve muhtemelen yüzü bulanıklaştırılan kız

Somi nin YouTube videosunda gözüken stajyerler

Bir dönem stajyer olduğu kesin olanlar

Yg nin meşhur stajyeri kang seojin in de geçen haftalarda yg tbl dans pratik odasında attığı story yüzünden grupta olabileceği düşünülüyor (ben bu saatten sonra solo çıkacağını düşünüyorum)
Seojin herhalde 3. ye yg ye giriyor
Grupla ilgili kesin bilgiler:
-23 sonu tanıtım 24 başı çıkış
-4-5 üye
-çinli kız kesin olarak grupta
-

-girlcrush
-yapımcı teddy
Ve ella gros ihtimali

2019dan beri TBL'in parçası olan oyuncu ve model Ella gross un grubun uyesi olma ihtimali az da olsa var (açıkçası ben ihtimal vermiyorum muhtemelen sonraki grupta yer alacak) dans ve rap konusunda eğitim alıyor
Teddy ondan ümitli olduğunu belirtmişti
bu arada bp üyeleri ile yakın özellikle de jennie ile

Daha çok fazla birlikte oldukları ortamlar var

Bir kaç ay önce gonderisinin altına "jennie gruptan ayrilmali" yazan bir yoruma "sen burdan ayrilmalisin" cevabını verdi
Jennie koleksiyonundan ella için özel olarak paket yolladı
Babymonstera kıyasla daha heycanliyim bu grup icin
Son düzenleme: