- Tepki
- 1,760
Arkadaşlar, özür dilerim ben forum kullanmayı bilmiyorum ama bu konu uzun zamandır muhakeme ettiğim bir konuydu dolayısıyla tüm acemiliğimle hazırladığım bu post vasıtasıyla siz değerli üyelerin fikirlerini duymak istedim. söylememe gerek var mı bilmiyorum ama yazdığım kişilere karşı nefret falan beslemiyorum sşskşsiaösld haberiniz olsun yani. sanki site çocuğu değilmişim gibi sallıyacağım bi şeyler işte. İzninizle ben kendi listemi oluşturuyorum...
1) BTS :
V/ J HOPE/JİMİN
BU ÜÇLÜNÜN ÜÇÜ AYNI ANDA GELSE BİLE TEKTE ALIRIM VE ZORLANMAM.
2) EXO:
BAEKHYUN/SEHUN
bu ikili bana zorluk çıkarabilir. ama günün sonunda dayak yemiş olurlar
3) ENHYPEN:
JAKE/NİKİ
spor mpor takılıyorlar ama bana fiske bile atamazlar özellikle nikiyi bi kaşık suda boğarım
4) NCT : açıkçası nct'de dövemeyeceğim biri yok. belki haechan veya xiaojun
5)MONSTA X:
KİHYUN/MİNHYUK/JOOHONEY/HYUNGWONbunlarla vsye girilirse sıkıntı çıkabilir çünkü biraz dişliler ama teke tek ringde alınır bence. ama yine de listede en zor dövüş monsta xle olur büyük ihtimalle.
6)TXT:
YEONJUN/TAEHYUN
şimdi diyeceksiniz ki 'gerçekten gruptaki en kaslı iki kişiyi mi yazdın?' bakın evlatlarım... kaslar boy pos bunlar önemli değil. Bu iş his meselesi. sokaklar bu işi bilir, öğretir
7)TREASURE
YOSHİ/ASAHİ/JİHOON/ DOYOUNG
eeee bunlara bi tane vursan ağlayıp eve kaçarlar. jihoon kaslı ama bu bir engel değil.
8)SKZ:
SEUNGMİN/HYUNJİN/FELİX/HAN
bunlar da savaşırlar, gururlular ama beni yenemezler. ayıptır söylemesi özellikle felixi ringin dışına uçururum.
me irl:
1) BTS :
V/ J HOPE/JİMİN
BU ÜÇLÜNÜN ÜÇÜ AYNI ANDA GELSE BİLE TEKTE ALIRIM VE ZORLANMAM.
2) EXO:
BAEKHYUN/SEHUN
bu ikili bana zorluk çıkarabilir. ama günün sonunda dayak yemiş olurlar
3) ENHYPEN:
JAKE/NİKİ
spor mpor takılıyorlar ama bana fiske bile atamazlar özellikle nikiyi bi kaşık suda boğarım
4) NCT : açıkçası nct'de dövemeyeceğim biri yok. belki haechan veya xiaojun
5)MONSTA X:
KİHYUN/MİNHYUK/JOOHONEY/HYUNGWONbunlarla vsye girilirse sıkıntı çıkabilir çünkü biraz dişliler ama teke tek ringde alınır bence. ama yine de listede en zor dövüş monsta xle olur büyük ihtimalle.
6)TXT:
YEONJUN/TAEHYUN
şimdi diyeceksiniz ki 'gerçekten gruptaki en kaslı iki kişiyi mi yazdın?' bakın evlatlarım... kaslar boy pos bunlar önemli değil. Bu iş his meselesi. sokaklar bu işi bilir, öğretir
7)TREASURE
YOSHİ/ASAHİ/JİHOON/ DOYOUNG
eeee bunlara bi tane vursan ağlayıp eve kaçarlar. jihoon kaslı ama bu bir engel değil.
8)SKZ:
SEUNGMİN/HYUNJİN/FELİX/HAN
bunlar da savaşırlar, gururlular ama beni yenemezler. ayıptır söylemesi özellikle felixi ringin dışına uçururum.
me irl:
Ekli dosyalar
Son düzenleme: