doesntmatter
Trainee
- Tepki
- 96
Neden bu kadar cringe bir milletiz? En basitinden yabancı bir ünlünün canlı yayınına girin ortada milliyetle vs ilgili bir konu olmadığı halde yorumları türk bayrağı emojileri dolduruyorlar. Bir ünlü azıcık bir notice verse ooooo as bayrakları denilip aşırı bir tepki veriyorlar. Ayrıca magazinsel mevzularda da hep yanlış taraftayız. En basit olay şu ive stray kids olayı. İki grubunda fanı değilim ilgilenmiyorum da sitede karşıma çıktı. Taylor kanye dramasında da kanyeyi tutmuştu bizim türkolar kadının belgeselindeki yorumlarda çıkanlar bile hep Türk’tü. Zaten kim ve ailesi türklerden nefret ettiği halde aşırı bir kardashian jenner hayranlığı var. Mesela selena hailey meselesinde de ( bu meselede şahsi yorumum iki tarafta haksız selenayı da hiç sevmiyorum ama hailey tarafı daha haksız) hailey i tutuyorlar tüm dünya Selenayı tutarken. Neden çünkü hailey be tayfası mean girller çok havalılar. Bir de aura kelimesini tutturmuşlar aşırı güzel bebek gibi kadınlara aurası yok deyip duruyorlar. Bu durumlar ülkenin en medeni yeri olan twitterda bile böyle bir de instagramda herhangi bir konu hakkındaki herhangi bir yoruma bakmayın zaten.. neyse böyle içimi dökmek istedim tek böyle
düşünen ben miyim ?
düşünen ben miyim ?