Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Twice Jihyo'nun Albümü Için Şarkı Listesi Yayınlandı.

Konu Sahibi
chewy

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Ana şarkı jyp mi😭 jypnin şarkılarını hiç sevmiyorum ama umarım güzeldir. Bsidelar tittledan güzel olmasında
JYP Feel Special ile harika iş çıkartmıştı ama More&More çoğu kişi tarafından beğenilmedi. Talk that talk yurt dışında konser sayesinde daha çok beğenilmeye başladı. Ayrıca diğer şarkı yapımı ve beste yapımına katılanlar harika duruyor. Jihyo'ya güveniyorum. 1 yıl boyunca buna çalışmış. Harika işler çıkartacağına eminim. Ayrıca koreografı Kiel Tutin yaptı
[]

marin

Trainee
Tepki
637
Solo gibi solo geliyor, gümbür gümbür geliyor bizim kız 🔥🔥🔥 TWICE üç büyüklerde en çok kendi şarkılarını yapan kız grubu. Böyle bir grubun liderinden beklendiği gibi. Albüm emek emek işlenmiş kendisi tarafından. Dopdolu bir albüm ve çalışılan isimler harika görünüyor. Ben Sunmi ya da Seojeong ile işbirliği gelir diye düşünmüştüm ama Heize'yi görünce nutkum tutuldu. Bence seslerinin uyumu çok iyi olacak. J.Y.Park detayı beni hiçte endişelendirmedi. Adamın elinden Sunmi soloları çıkmış zamanında. Ki bence gayet iyi bir yapımcı. İnanılmaz büyük bir heyecanla bekliyorum 🧡

Konu Sahibi
chewy

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Solo gibi solo geliyor, gümbür gümbür geliyor bizim kız 🔥🔥🔥 TWICE üç büyüklerde en çok kendi şarkılarını yapan kız grubu. Böyle bir grubun liderinden beklendiği gibi. Albüm emek emek işlenmiş kendisi tarafından. Dopdolu bir albüm ve çalışılan isimler harika görünüyor. Ben Sunmi ya da Seojeong ile işbirliği gelir diye düşünmüştüm ama Heize'yi görünce nutkum tutuldu. Bence seslerinin uyumu çok iyi olacak. J.Y.Park detayı beni hiçte endişelendirmedi. Adamın elinden Sunmi soloları çıkmış zamanında. Ki bence gayet iyi bir yapımcı. İnanılmaz büyük bir heyecanla bekliyorum 🧡
Kendisinin Bubble'da dediği gibi kanı, teri ve gözyaşı ile yaptığı albüm 🔥🔥
Harika bir iş çıkartacağına eminim. Seojeong'u herkes istiyordu ama ben ümit etmiyordum. Ayrıca kendi albümünü de Eylül'de yayınlayacağı için çok dolu olmalı. Umarım birbirlerine desteklerini gösterirler ve challenge çekerler 🔥🔥🔥

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Ayyy Jihyo’m geliyor sonunda çok ümitliyim bu albümden en iyisini yapacak her zaman ki gibi

Only Once🍭

Trainee
Tepki
464
İşte gerçek sanatçı diye buna denir tatmin edici bir şarkı sayısı ve her parçada emeği olan şarkılar jihyo müthiş diğer kpop sanatçılarından çok ayrı albümün de çok iyi olacağından adım gibi eminim güzel bir promosyon dönemi olur umarım

Melike

Trainee
Tepki
135
Jihyo ile çok gurur duyuyorum. Baloncuk uygulaması üzerinden herhangi hiçbir şarkımı seçemem hepsi için kan, ter ve gözyaşı döktüm demişti. Bu yüzden belli bir beklentim vardı ama her şeyiyde bu kadar ilgilendiğini düşünmüyordum. Beş şarkıyı yazıp dört şarkıyı da bestelemek ne demek... Bir kez daha kendimle onu örnek aldığım ve desteklediğim için gurur duydum. Umarım emekleri boşa çıkmaz. Debutu beklentisini karşılar. Her konuda büyük başarılar elde eder. Umarım once bu konuda Jihyonun arkasında dimdik ve destekleyici bir biçimde durur. 🥺

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    6.6 KB · Görüntüleme: 3

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Ayyy hadi bakalım dinleyeni bol olsun 🥰🌸 bende bekliyorum heize severim yaptığı duetler güzel oluyor ama ikisini bir arada düşünemedim 😂rap mi yapacak acaba 🤔
Jihyo vokal anlamında yeterli birisi gerisi şarkının güzelliğine ve jihyo ile uyumuna kalıyor

marin

Trainee
Tepki
637
Kendisinin Bubble'da dediği gibi kanı, teri ve gözyaşı ile yaptığı albüm 🔥🔥
Harika bir iş çıkartacağına eminim. Seojeong'u herkes istiyordu ama ben ümit etmiyordum. Ayrıca kendi albümünü de Eylül'de yayınlayacağı için çok dolu olmalı. Umarım birbirlerine desteklerini gösterirler ve challenge çekerler 🔥🔥🔥
Benim de umudum en azından bir challenge'dan yana 💕💖🧡