Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Üçüncü Nesil K-Pop Grubu, İdollerin Canlı Vokal Tartışmaları Arasında Canlı Tekrarlarıyla Dikkat Çekiyor

Fuse0nfverse

Trainee
Katılım
8 Eki 2023
Mesajlar
117
Tepki
275
Puan
8
“Böyle mükemmel bir grup görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki…”

K-Pop idollerinin canlı vokalleri, özellikle de müzik şovlarındaki tekrarlar söz konusu olduğunda, pek çok grubun performansları nedeniyle eleştirilmesiyle ilgili büyük bir söylem oluştu.

İkinci müzik şovu galibiyetini aldıktan sonra övülen gruplardan biri de ONF.

Grup yakın zamanda “Bye My Monster” ile geri dönüş yaptı ve şaşırtıcı olmayan bir şekilde dünya çapındaki hayranların ve netizenlerin ilgisini çekti. 16 Nisan'da birinciliğe aday gösterildikleri The Show'da performans sergileyerek yeteneklerini sergiledi

Tüm duygulara ve Hyojin'in hasta olmasına rağmen üyeler tekrarları için mizahı, nezaketi ve yeteneği birleştirdi. Tüm üyeler FUSE'a teşekkür etti ama aynı zamanda yürekten şarkı da söylediler.

Video yayınlandığında netizenler ONF'nin performansının ne kadar iyi olduğunu anlayamadı. Üyeler açıkça duygusal olsa da hayranlar onları vokalden rap yapmaya ve hayranlarla etkileşime kadar hala inanılmaz beceriler ürettikleri için övdü. Hatta birçoğu, üyelerden daha fazla tekrar izleyebilmek için ONF'nin daha fazla kazanmasını dilediler.

Yüksek notaları bu kadar iyi söyleyebildiklerini bilmiyordum. Gerçekten iyiler. (Canlı yayını ve yüklenen videoyu izledikten sonra yorum yapıyorum).
Vay, çok iyiler! Ham bir canlı tekrar yaparken ağlama hissi çok dokunaklı;

Biraz geç olsa da ONF'nin 'Music Core'daki birincilik galibiyetinden sonra tekrarını bekledim. 😂 Gerçekten o kadar güzel şarkı söylediler ki…

Çok iyi şarkı söyledikleri için kendilerini baskı altında hissediyorlar ve başkalarının ne düşündüğü konusunda endişeleniyorlar. Ancak özgürce şarkı söyleyip sevinçlerini ve duygularını ifade ettiklerinde, bu seyirci için daha da dokunaklı oluyor.

Tekrarlama konusunda iyiler. Keşke daha fazla birincilik kazansalar da daha fazla tekrar görebilseydik.

Böyle şeyleri görmek, şarkı söyleyememe mazeretinin ağlamaktan kaynaklandığına inanmayı zorlaştırıyor; sadece bir bahane gibi görünüyor. Gerçekten yetenekliler!


Netizenler YouTube yorumlarında bile tekrarı canlandırıcı buldular ve ONF'ye olan sevgilerini paylaştılar.

Sürekli överken farklı gruplarla kıyasladığım için kusura bakmayın ama üyelerinin vokalleri, rap'i ve performanslarının mükemmel olduğu bu kadar mükemmel bir grup görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. Titreyen bir sesle canlı söyleseler bile bu seviyedir.

ONF üyelerinin ağlaması çok dokunaklı…. Umarım ana akım TV'de de birinci sırayı alabilirler. Beklendiği gibi canlı performansta bile iyi performans gösteriyorlar…
 

canimbanabas

Fanbase Starter
Katılım
21 Haz 2023
Mesajlar
530
Tepki
1,783
Puan
128
aaa cok icli agliyolar kiyamammmm😭😭😭🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

COK IYI SÖYLEMISLER BU ARADA🥂🥂🥂
 
Üst