Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de çok takdir etmiştim farkına varıp düzelttiği için. Benim gibi eskiler hatırlar belki, Girls Day grubunun da bu hastalığa yakalandığı söyleniyordu zamanında özellikle Hyeri hakkında çok kaba olduğuna dair haberler çıkıyordu
bence hemen her ünlüde var bu ya çok nadirdir olmayan mesela keanu reeves ve messide yok ikisi de çok tatlı adamlar ek olarak aklıma bu sahne geldi blinded by the lights
58.saniye
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ama bişe de diyemiyorum şimdi bir sürü para güzel kadınlar/erkekler çevrende her şeyin en lüksüne sahipsin girdiğin ortamlar çok elit herkesin giremeyeceği yerler özel etkinlikler vip uçaklar özel jetler istediğin her şeye hemen sahip olabilme milyonlarca fan destekleyen milyonlarca insan herkes dünyanın en önemlisi senmişsin gibi davranıyo herkes göklere çıkarıyo vs yani kör olmaları normal bence ben ünlülerin egolarından geçilmez diye düşünüyorum o yüzden hiçbiriyle gerçek hayatta tanışmak istemem
En büyük örneği kardasihan ailesi.Sürekli konuşulmak istiyorlar.Bu sürekli konuşulma ve dikkat çekme isteği sıradan insanlarda da var.Malesef bu tip insanlar ünlü olmaya daha yatkın.