Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ünlüler Hakkında Duyduğunuz En Garip Söylenti Neydi?
jimin'in cinsiyet değiştirdiği söyleniyordu bir aralar ama bunu antiler dalga geçmek amaçla mı söylüyordu yoksa gerçek bir söylenti mi bilmiyorum kpop dinlemeye yeni başlamıştım pek bir fikrim yoktu o yüzden ama aklımda kalmış
benim duyduğum türk bi ünlününkiydi twda öğrendim kaçak gelinlerdeki can var ya onun bazı değişik fantezileri varmış-pee
nasıl yazabilirim başka bilemedim
benim duyduğum türk bi ünlününkiydi twda öğrendim kaçak gelinlerdeki can var ya onun bazı değişik fantezileri varmış-pee
nasıl yazabilirim başka bilemedim
kızz neymiş detaya girmeden bahset FLGLEŞSŞFŞEŞ fantezi demişken Beyazıt öztürk'ü anmamak olmaz beraber olduğu kişilerin üstüne tuvaletini yapıyormuş.. ben baya iğrenç şeyler söylüyorm rahatsız olanlardan özür dilerim ama ben buyum kızlar..
kızz neymiş detaya girmeden bahset FLGLEŞSŞFŞEŞ fantezi demişken Beyazıt öztürk'ü anmamak olmaz beraber olduğu kişilerin üstüne tuvaletini yapıyormuş.. ben baya iğrenç şeyler söylüyorm rahatsız olanlardan özür dilerim ama ben buyum kızlar..
dalga geçmek için söylüyorlar çıkış öncesi ve çıkış zamanına bakarsan hep erkek olduğunu görebilirsin feminen tarzı beğeniyor mesela ben idol olsam bts in kadın versiyonu olmak isterdim maskülen olmasına ramen
durun daha başka bildiklerim de var hemen kısaca söyleyim
angelina jolienin kardeşiyle ensest ilişkisi olması
khloe kardashianın aslında kardashian olmaması babasının farklı biri olduğu söyleniyor
prens harrynin babasının charles olmadığı da iddialar arasında james hewitt olduğunu söylüyorlar ki bence de o aşşırı benziyorlar
durun daha başka bildiklerim de var hemen kısaca söyleyim
angelina jolienin kardeşiyle ensest ilişkisi olması
khloe kardashianın aslında kardashian olmaması babasının farklı biri olduğu söyleniyor
prens harrynin babasının charles olmadığı da iddialar arasında james hewitt olduğunu söylüyorlar ki bence de o aşşırı benziyorlar Ekli dosyayı görüntüle 1500
ve Angelina'nın daha reşit değilken annesinin manitasını çalması ve geçmişte bıçaklı, manitasının kanını emmeli toxic berbatt ilişkisi. Angelina baya karanlık bi karakter ya
ve Angelina'nın daha reşit değilken annesinin manitasını çalması ve geçmişte bıçaklı, manitasının kanını emmeli toxic berbatt ilişkisi. Angelina baya karanlık bi karakter ya
of evet ya annesinin maniti olayı zaten vay anasını demiştim duyunca çok ilginç
bi kadın + kendisini hiç ama hiç sevmiyorum sinsi,jenniferı aldattı ya brad bu kadınla ikisi birlikte tatile çıkmış kadın kiralık paparazzi tutturup fotoğraflarını çektirmiş sonra da yayınlatmış jennifer da ordan öğrenmiş ,brad de iğrenç zaten tam olmuşlar
inanmamıştım tabii ki +düzenleme: kpopa yeni başlasam da magazin olaylarına girmeden önce de biliyordum bts i saçma olduğu için unutamıyorum sadece bunu jdpwmcpwkcowkc
ben de bilmiyordum şeriatçı kadir şaşırtmadı ama beni kadın oyuncunun şikayetçi olmaması şaşırttı??? alenen tehdit var ve kadının kolundan tutup yumruk kaldırmak ne demek leş herif ya