Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Ünlüler Hakkında Duyduğunuz En Garip Söylenti Neydi?

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
jimin'in cinsiyet değiştirdiği söyleniyordu bir aralar ama bunu antiler dalga geçmek amaçla mı söylüyordu yoksa gerçek bir söylenti mi bilmiyorum kpop dinlemeye yeni başlamıştım pek bir fikrim yoktu o yüzden ama aklımda kalmış

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 197

benim duyduğum türk bi ünlününkiydi twda öğrendim kaçak gelinlerdeki can var ya onun bazı değişik fantezileri varmış-pee
nasıl yazabilirim başka bilemedim

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 25

benim duyduğum türk bi ünlününkiydi twda öğrendim kaçak gelinlerdeki can var ya onun bazı değişik fantezileri varmış-pee
nasıl yazabilirim başka bilemedim
kızz neymiş detaya girmeden bahset FLGLEŞSŞFŞEŞ fantezi demişken Beyazıt öztürk'ü anmamak olmaz beraber olduğu kişilerin üstüne tuvaletini yapıyormuş.. ben baya iğrenç şeyler söylüyorm rahatsız olanlardan özür dilerim ama ben buyum kızlar..

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 197

Eminem kaburga kemiğini aldırıp onu küçük Eminem'e(ne diyeceğimi bilemedim) ekletmiş söylentisi GLTLSŞRLGLEŞSŞDŞE
ekletme kısmı hariç ben de duydum hatta bir şey daha duydum yine bununla ilgili de söyleyemem iğrenç buna ek marilyn mansonın da yaptığı konuşuluyordu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kızz neymiş detaya girmeden bahset FLGLEŞSŞFŞEŞ fantezi demişken Beyazıt öztürk'ü anmamak olmaz beraber olduğu kişilerin üstüne tuvaletini yapıyormuş.. ben baya iğrenç şeyler söylüyorm rahatsız olanlardan özür dilerim ama ben buyum kızlar..
ıyy tamam işte benim dediğim da bunun tam tersi ek olarak pee, katı boşaltım atığı değil kb en düzgün bu şekilde yazabildim

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 25

ekletme kısmı hariç ben de duydum hatta bir şey daha duydum yine bununla ilgili de söyleyemem iğrenç buna ek marilyn mansonın da yaptığı konuşuluyordu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ıyy tamam işte benim dediğim da bunun tam tersi pee ama katı boşaltım atığı değil kb en düzgün bu şekilde yazabildim
benim dan dan diye söylemelerime karşılık senin attığın kırk takla LFLFŞAflflrlaLgglFLGLSŞ

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
dalga geçmek için söylüyorlar çıkış öncesi ve çıkış zamanına bakarsan hep erkek olduğunu görebilirsin feminen tarzı beğeniyor mesela ben idol olsam bts in kadın versiyonu olmak isterdim maskülen olmasına ramen
predebut zamanlarına bakmıştım, biliyorum yalan olduğunu ama böyle bir söylentiyi ortaya kim attı bilmiyordum teşekkürler

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 197

durun daha başka bildiklerim de var hemen kısaca söyleyim
angelina jolienin kardeşiyle ensest ilişkisi olması
khloe kardashianın aslında kardashian olmaması babasının farklı biri olduğu söyleniyor
prens harrynin babasının charles olmadığı da iddialar arasında james hewitt olduğunu söylüyorlar ki bence de o aşşırı benziyorlar
C8D7AEE7-9C38-485E-8324-1F19E7353C7A.jpeg

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 25

durun daha başka bildiklerim de var hemen kısaca söyleyim
angelina jolienin kardeşiyle ensest ilişkisi olması
khloe kardashianın aslında kardashian olmaması babasının farklı biri olduğu söyleniyor
prens harrynin babasının charles olmadığı da iddialar arasında james hewitt olduğunu söylüyorlar ki bence de o aşşırı benziyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 1500
ve Angelina'nın daha reşit değilken annesinin manitasını çalması 🤧 ve geçmişte bıçaklı, manitasının kanını emmeli toxic berbatt ilişkisi. Angelina baya karanlık bi karakter ya

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 197

ve Angelina'nın daha reşit değilken annesinin manitasını çalması 🤧 ve geçmişte bıçaklı, manitasının kanını emmeli toxic berbatt ilişkisi. Angelina baya karanlık bi karakter ya
of evet ya annesinin maniti olayı zaten vay anasını demiştim duyunca çok ilginç
bi kadın + kendisini hiç ama hiç sevmiyorum sinsi,jenniferı aldattı ya brad bu kadınla ikisi birlikte tatile çıkmış kadın kiralık paparazzi tutturup fotoğraflarını çektirmiş sonra da yayınlatmış jennifer da ordan öğrenmiş ,brad de iğrenç zaten tam olmuşlar

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 197

angelina olayı gerçekse kadına olan tüm bakış açım değişecek oha ama bu ne iğrençlik ya
herkesin içinde kardeşiyle öpüştüğü fotoğraflar var bi de sanırım bi açıklaması vardı eskiden evdeyken kardeşiyle çıplak dolaştıklarıyla ilgili öğ

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 25

Söylenti değil ama Kadir Dogulunun küçük sırlar dizisindeki bir haberi var ben bilmiyordum bunu mesela
ben de bilmiyordum şeriatçı kadir şaşırtmadı ama beni kadın oyuncunun şikayetçi olmaması şaşırttı??? alenen tehdit var ve kadının kolundan tutup yumruk kaldırmak ne demek leş herif ya