Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dinle Unutulmaz Mamamoo Şarkıları, Sevmemek Neredeyse Imkansız

Uranyum☢️

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
155
Tepki
1,367
Puan
211
18 Haziran 2014 tarihinde, MAMAMOO resmi olarak K-pop müzik dünyasına adım attı! MAMAMOO'nun müzik kariyeri boyunca birçok unutulmaz şarkısı oldu ve bu şarkılar hayranlar tarafından büyük beğeni topladı. İşte sevmemek neredeyse imkansız olan 7 unutulmaz MAMAMOO şarkısı:

“Don’t Be Happy” (with Bumkey)​


MAMAMOO'nun ilk single'larından biri bu smooth R&B parçaydı. "Don't Be Happy" adlı şarkının sözleri, birinin eski sevgilisini özlemesini ve onların kendisini terk etmeleri nedeniyle onların gelecekte mutlu olmasını istememesini anlatıyor. Bumkey'in de yer aldığı bu havalı şarkı, güçlü bir mesaja sahip olup yeni dinleyicileri etkileyecek kadar akılda kalıcıdır. K-pop'a tam olarak tanıtılması gereken en yakın arkadaşlarınızla bu single'ı paylaşın ve MAMAMOO'nun yıl dönümünü kutlayın!


“AHH OOP!” (with eSNa)​


Bu güçlü pop single, akılda kalıcı müziğin tam da ta kendisidir! Hayranlar, potansiyel eşlerden saygı talep eden etkileyici "AHH OOP!" sözleriyle büyülenecekler. MAMAMOO ve eSNa, baş döndüren bir müzik büyüsü yaratır ve bu şarkı her partide çalmak isteyeceğiniz kadar akılda kalıcıdır, aynı zamanda MAMAMOO'nun vokal yeteneklerini sergiler.


“Um Oh Ah Yeh”​



“I Miss You”​



“Dingga”​



“Better” (Feat. BIG Naughty)​



“1,2,3 Eoi!”​


 
G

<.<gattara<.<

Depremde hiç bir b*k yapmadıkları için artık benim gözümden düşütler :/ kii şirkettleri onları bir konuda baskı uygulamıyor gayet serbestler hatta cinsel yönellimini bile konuşabiliyorlarken :/
 
Üst