Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Uranyum'u Zorbalıyoruz. Onun Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Konu Sahibi
A

Anonymous (b031)

Dürüst bir itirafta bulunayım.
İlk geldiğimde aşırı gıcık gelmişti. Yani millet orda ciddi ciddi bir şey söylüyor. Uranyum orda gülüyor filan. Aşırı sinir bozucuydu. Bu mu sorunlarımızı çözücek filan demiş olabilirim. Neyse zaman geçtikçe bu düşüncemden vazgeçtim. Şimdilerde ise kedili admin daha ciddi, Uranyum'da şakacı bir tip olduğundan birbirlerini dengelediklerini düşünüyorum. O yüzden şakacı kişiliği benim için artık sorun olmaktan çıktı. Hem zaten yeri gelince ciddileştiğini de fark ettim.
Tanışalım mı
 
Konu Sahibi
A

Anonymous (6551)

Yalan yok şeytan tüyü var kendisinde. Ayrıca kin seviyesi=0, ilk başlarda kendisiyle bir ara aramız bozuldu ki o zamanlar doğru konuşayım yöneticiliğini beğenmiyordum. Adaletsiz olduğunu düşündüğüm konular vardı fakat hiçbir zaman da kendisini sevmemezliğim olmadı. Dediğim gibi şeytan tüyü var kendisinde 😭 Ama şu an kendini geliştirdi ve aramızda olmasını seviyorum. Bence şu an gayet iyi bir yönetici. Kaos sevdası çok fazla hâlâ. Buna da yapacak bir şey yok. Şahsına münhasır oluşuna yorumluyorum. Seviyorum ben Uranyum'u doğrusu. Ve cidden insanları seven biri olduğuna inanıyorum. Dediğim gibi kimseye kin gütmüyor asla.
 

lilith_halşii

Rookie Idol
Katılım
14 Eyl 2023
Mesajlar
313
Tepki
962
Puan
78
Olaya gel...
Bence o bir NPC(!)
Ben şahsen nötr'üm ama ara ara sanki yönetici diye insanın içinde cevap verme isteği filan oluyor başlarda istemsizce ma bu arkadaş kaostan besleniyor gibi de ve birazcık resmi gibi (bende biraz öyleyim biliyorum.)
 

lilith_halşii

Rookie Idol
Katılım
14 Eyl 2023
Mesajlar
313
Tepki
962
Puan
78
Sevgili anonim arkadaşlar sizin bu isim karışıklığınıza bir çözüm yolu getireyim şimdi bütün anonimler bir emoji seçsin ve sonuna yazdıklarının sonuna o emojiyi koysun böylece anonim olunca isim değişikliği olsa da aynı kişi olarak görünürsünüz.
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,144
Tepki
4,088
Puan
283
Başlarda pek ısındığımı söyleyemem. Hem çok ciddiydi , mesafeliydi, uslubu samimiyetsiz ve sertti. Ama zamanla forumda kendi rengini belli etmeye başladı. Şimdi kendisini seviyorum. Empati yapabilen birisi değilmiş gibi çoğunlukla dalgaya vuran birisi. Komik ama oldukça da akıllı. Bence kafası zehir gibi çalışıyor. Kendisiyle problemim olmadı seviyorum kendisini ve yöneticiliğini .
 

Zzz

Always act like you are wearing an invisible crown
Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
185
Tepki
1,126
Puan
78
Bence foruma değer veren birisi. Bu zamana kadar yapılan öneri ya da istekleri geri çevirdiğini görmedim. Kendisiyle herhangi bir tartışmada bulunmadığım için taraflı&tarafsız yorum yapamayacağım. Sonuçta bugün bunları konuşabiliyorsak, farklı fikirleri tartışabiliyorsak bu forumun sahipleri sayesinde. Diğer adminler içinde aynısını düşünüyorum. Bu yüzden saygı duyuyorum.🌼🌼
 

mary

Trainee
Katılım
1 Eki 2023
Mesajlar
5
Tepki
6
Puan
8
O şimdi sindirella
Özünde sinsirella
Kararlı ama zararlı
Hep atarlı bir muamma
Yüzünde maskesiyle
Gülümsüyor hafifçe
Kıskanırdı görse Mona Lisa
 

Erudite

Fanbase Starter
Katılım
1 Eyl 2023
Mesajlar
423
Tepki
-22
Puan
166
O şimdi sindirella
Özünde sinsirella
Kararlı ama zararlı
Hep atarlı bir muamma
Yüzünde maskesiyle
Gülümsüyor hafifçe
Kıskanırdı görse Mona Lisa
Biraz daha özgün olaydın şarkıdan niye kopyaladın.
 

Benzer konular

Üst