Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu What If?

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Katılım
23 Tem 2023
Mesajlar
2,113
Tepki
7,466
Puan
339
Merhaba forum halkı. Hayatınızda çok kritik veya sizin için önemli bir dönüm noktası olan kararlar vardır. Önünüzde iki seçenek vardır ve siz birini seçersiniz. Bu kararlardan diğerini seçtiğinizde neler olabileceğini görme hakkınız var. Peki hangi olayda veya olaylarda diğer seçeneği seçseydiniz ne olacağını görmek isterdiniz? Ben o gün arkadaşımla ilişkimi bitirmeseydim neler olacağını görmeyi çok isterdim.
 

ponywinx

Judith🩷
VIP Visual Queen
Katılım
15 Eyl 2023
Mesajlar
1,532
Tepki
2,863
Puan
143
o kız gruba alınır alınmaz çıkarsaydım hiç içimize sokmasaydım kötülüğü olmadı ama nedense bunu bir kaç defa düşündüm
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,143
Tepki
4,082
Puan
283
Mezuna kalmasaydım şimdiki ben olur muydum? Mezun yılımda birçok anlamda değiştim. Ve kendi hayatıma yön verebilmeyi öğrenmiştim.
Bir de hukuk yazmasaydım şuan ne yapıyor olurdum.
Bir de dönüm noktası değil ama foruma üye olmasaydım nasıl olurdum? Burada yazı konusunda ve kendimi ifade etme konusunda baya bi geliştirdim. Farklı kişiler tanıyarak yeni bilgiler öğrenerek bir de aynı ya da farklı zevkler de buluşarak güzel bir ortamla tanıştım.
 

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
701
Tepki
2,100
Puan
113
Benim için 2 şey var:
1) Vakıf üniversitesinde Hukuk okuyacağıma Hacettepe Uluslararası İlişkiler okuyabilirdim mesela, o yüzden Hacettepe UAİ okusaydım ne olurdu merak ediyorum.
2) Beni en değiştiren sene 2022 oldu, bu yüzden 2021 sonu ve 2022 yaz sonu arasında aldığım 3 büyük önemli kararı almasam ne halde olurdum merak ediyorum (birincisi şu an nişanlım olan kişiye ilan-ı aşk kararım, ikincisi aileme karşı gelmeyi göze alarak 1 yıldır dünyanın en iyi ev arkadaşıyla kendi evimde yaşama kararım, üçüncüsü de yine aileme karşı gelerek çalışırken asla memnun olmadığım o ofisten ayrılarak -sırf ailemin tanıdıkları olduğu için orda çalışıyordum- kendi çalışacağım yeri kendim seçme kararım ve ufak bir deneme-yanılma sonucunda benim için en uygun ofisi bulmam).
 

haneull

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
274
Tepki
605
Puan
62
Ya lisede şehir değiştirmeseydim
ya üniversite de yatay geçiş yapmasaydım..
Hayatım şu andan çok daha iyi bir yer olur muydu ? Bende merak ediyorum.

Gece yarısı kütüphanesinde anlatılan da buydu karakter hayatında seçmediği olasılıkları tekrar deniyordu keşke benimde diğer olasılıkları görme imkanım olsaydı dırım dırımm
 
Son düzenleme:

Benzer konular

Üst