Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru Yabancılar En Çok Yeteneğe Mi Bakıyor?

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
AVvXsEi_gczoSTacJiQ9k3fHw91SBoCjCugE3XaEZH9BQWYF4crAyWOviw7OrohgY6jbEaJERxZBJdeOYm05Dxs7cjsCdsAhVTgH0YymGbvB9xFf-qFdX_R8nxVilc2WOPiaReo2XsugakE3M3zufv1TWG0YTMQRAqAT_xh3KuffWFugAZ-g1b9VEzSIqv5LxvU

ATEEZ gibi iyi bir koreografiye sahip yoğun tempolu şarkıları seviyorlar.
ATEEZ'in yurtdışında popüler olmasının nedeni büyük bir şirket yüzünden değil.

1. Bence en çok konsepte bakıyorlar.

2. Uluslararası hayranları düşündüğümde benim de aklıma ATEEZ ve MonstaX geliyor.

3. Gerçekten güçlü ve yoğun dansları seviyorlar ve senkronize dansları havalı buluyorlar. Bunlar yurtdışında işe yarayan şeyler. Bangtan için bile, şirkette kendilerinden önce çıkan gruplar olmamasına rağmen büyük bir başarı yakaladılar. ATEEZ için de aynı şey geçerli, şirketlerinde kıdemli, üst gruplar olmamasına rağmen büyük bir başarı yakaladılar.

4. Bana göre, Çin yüze Japonya yeteneğe bakar.

5. Sizi uzun vadeli başarıya götürecek olan yetenek. Ayrıca, gerçek canlı performansları da çok seviyorlar.

6. ATEEZ özel bir durum ve şirketleri de bir etken.

7. Yabancılar güçlü konseptleri seviyorlar.

8. Ama şirket gene de önemli.

9. Ama şirket ve şarkı kalitesi de bir o kadar önemli.

10. Yetenekten çok konseptle alakalı.

Kaynak: Pannchoa

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
önce şarkıya bakarım çünkü bazen bir şarkı o kadar yakışmıyor ki o kişiye ya da gruba tüm yeteneklerini yok ediyor bazen de şarkının o gruptakilerin seslerine uyumu o kadar iyi oluyor ki çok yetenekli olmasalar bile beni bağlıyor dinledikçe dinleyesim geliyor sonra ses önemli benim için öyle mükemmel bir şey de beklemiyorum autotune basılı olmasın, kişinin ses rengi güzel değilse bile rahatsız etmeyecek tonda söylesin yeterli en son görsel ama ne yalan söyleyeyim genelde bir gruba ilk baktığımda tipini beğendiğim, benim güzellik algıma uyan üyelere daha çok odaklanıyorum showlarda sahnelerde vs. tabii grubu tanıma kararı alırsam bu değişebiliyor tanımak istemezsem öyle kalıyor

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Yabancılar güzel sese ve şarkıya bakıyor gerçekten ama çok fazla kpop ve kore ye maruz kaldıkları için mi bilmiyorum ama artık Asya dışında da bi korelileşme var, bizde de baş gösterdi eskiden bu kadar görsel takıntımız yoktu şimdi bir kesim k netizenler gibi konuşmaya veya gruba onların bakış açısıyla yaklaşmaya başladı. Kore önce görsel ve imaj derken Asya dışı önce ses, imaj ve görsel diyor
Mesela benim guzellik algım bile onlarınkine kaydı

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,065
Ateez benim Kpop ile ilgilenmemi sağlayan grup uzun yıllar da fandomundaydım. Ateez bazlı gidecek olursak kesinlikle bir performans grubu ve dikkat çeken bir storyline'ı var. Atiny olduğum dönemde storyline kısmı beni hayrete düşüren şeylerden biriydi çok iyi kurgulanmış ve her albümle bağlantılıydı. İlk cb'lerinde SMN ve Hala Hala gibi 2 altın değerinde şarkıyla geldiler. Ve diskografileri de bence baya iyi. Sadece grupla olan değil dans ekibi ve yapımcı ekibiyle olan kimyaları da iyi. Ama bunlara rağmen kıymetlerinin bilindiğini düşünmüyorum özellikle Kore'de

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Genelde yeteneğe çekiliyorum ben. Sonuçta bu insanlar şarkı çıkarıp dans ediyorlar. Genelde bias üyelerim de en yetenekli üyelerden biri olur.
Ha şarkılarını sevmem de önemli ama her şarkısını dinlemediğim ama fanı olduğum gruplar var ama tam tersi de var.
Görsel hiç ilgimi çekmiyor dersem yalan olur ama önceliğim değil. Sırf şarkılarını beğeniyorum diye de bir grubun fanı olmam. Üyeler ilgimi çekerse fandoma girerim.
Fanı olduğum grupların hepsi 2.jen ajklsak. En son INFINITE fanı olmuştum. Sonrakiler daha çok stan

Ha soruya gelirsek yabancılar da görsele önem veriyor bence. Mnet programlarında vs gördük yani.