Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Yang Hyun Suk, 6 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

chewy

Rookie Idol
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
418
Tepki
2,204
Puan
59
Yang Hyun Suk, 6 ay hapis ve 1 yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı.

YG Entertainment'ın eski genel yapımcısı (CEO) Yang Hyun-seok, bir muhbiri rapçi BI'ye yönelik uyuşturucu suçlamalarını örtbas etmesi için tehdit etme suçlamasından ilk duruşmada beraat etti, ikinci duruşmada suçlu bulundu. Seul Yüksek Mahkemesinin 6-3 Ceza Dairesi (Baş Yargıç Eui-Young Lee, Jong-Chan Won ve Won-Cheol Park), Ağırlaştırılmış Ceza Yasası kapsamında röportajlara zorlama gibi suçlamalarla suçlanan eski CEO Yang'ı, altı ay hapis ve bir yıl denetimli serbestlik ile mahkum etti. Eski CEO Yang, Ağustos 2016'da uyuşturucu suçlamasıyla polis tarafından tutuklanan eski stajyer A'nın B.I'a itirafta bulunmasının ardından eski stajyer Han Seo-hee'yi kandırmak ve tehdit etmek suçlamasıyla yargılandı.

Başlangıçta, savcılık eski CEO Yang'ı Belirli Suçların Ağırlaştırılmış Cezası Yasası uyarınca misilleme tehdidinde bulunmakla suçladı, ancak ilk duruşmada suçsuz bulununca, ikinci duruşmada zorlama suçunu da ekleyerek suçlu bulundu.


20231108_104325.jpg
 
Üst