Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

"Yeni Başlangıcım İçin Çokça Sevgi Gösterin," Jennie Resmi Olarak Kişisel Markası Oddatelıer'ın Kuruluşunu Doğruluyor

Uranyum☢️

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
155
Tepki
1,369
Puan
211
1703392652-jennie-collage-8.jpg


BLACKPINK üyesi Jennie, kendi etkinlikleri için kendi şirketi ODDATELIER'ı kurduğunu resmi olarak doğruladı.

KST'ye göre 24 Aralık'ta, idol, kişisel Instagram hesabında paylaştığı bir gönderide, 2024'ten itibaren solo çabalarının ODDATELIER (OA) aracılığıyla gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu şirketi, solo etkinliklere giriş yapmak için kurduğu bir şirket olan OA olarak belirtti.

"Merhaba, ben Jennie," dedi. "Bu yıl birçok başarıyla doluydu ve aldığım tüm sevgi için çok teşekkür ederim. Ayrıca 2024'te solo yolculuğuma başlarken, OA adını verdiğim kendi şirketimle heyecanlıyım. Lütfen OA ile yeni başlangıcım için ve tabii ki BLACKPINK için çokça sevgi gösterin. Teşekkür ederim."

ODDATELIER, bu yılın kasım ayında Jennie ve annesi tarafından ortaklaşa kuruldu, ancak şu anda etiketle ilişkilendirilmiş başka sanatçılar yok ve heyecan verici lansman haberleri nedeniyle resmi web sitesi sürekli olarak yüksek trafik nedeniyle çöktü.

Daha önce Jennie ve diğer BLACKPINK üyeleri, grup etkinlikleri için YG Entertainment ile özel sözleşmeler imzaladılar. Jennie'nin kendi etiketini kurmasıyla, BLACKPINK üyeleri şimdi 'ayrı ama birlikte' yaklaşımı altında etkinlik gösterecekler. Jennie'nin duyurusunu ve yeni profil fotoğraflarını aşağıda bulabilirsiniz.


 

Lilyy

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
401
Tepki
894
Puan
62
Annesi neden kurucular arasında merak ettim? Kadın zengin bunda okeyim ama jen’e maddi destek çıkmasını gerektirecek bir durum yok.Tamamen keyfi olacağını da sanmıyorum.. Acaba jen işlerini yaparken ceo’luk kısmını halletmesi için mi ortak oldular.
 
Üst