Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Zayn Vs Harry

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
1D zamanı favoriniz hangisiydi, şimdi hangisi ?

Benim favorim Harry idi. Şuan da karakter olarak çok sevmesem de şarkılarının beğeniyorum

Hasbully

Trainee
Tepki
154
2011-2013 yıllarında Harry, 2014ten ayrıldığı zamana kadar Zayn sonra grup dağılana kadar yine Harry. Ayrıldıktan sonra yaptığı şarkılar çok güzeldi ama sonradan bozdu iyice. Aşağı koyduğum video yeni çıkaracağı şarkının teaserı. Sanırsın E-list bir tiktoker şarkı çıkarıyor. Ayrıca aşırı zayıflamış ve çökmüş Nerede o eski zayn

Ü

Üye silindi 187

Harry ilk aşkımdı.Ortaokuldayken çocuğu görür görmez vurulmuştum maviş gözleri,kıvırcık saçları,gamzeleri tam benim tipimdi ses rengi de güzeldi.O dönem telefonum olmadığı için bildiğin dergilerdeki resimlerine bakmaktan başka bir şey yapamıyordum ama sanınım grubu tanıyabilsem içeriklerini izleyebilsem gönlüm Nial'a kayardı tam bir İrlanda centilmeni.Zayn tam bad boy tipli ya ben o tip adamları keko buluyorum önceden hele tarzı çok kekoydu solo dönemine geçince adam kendini buldu.

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,342
1D zamanı favoriniz hangisiydi, şimdi hangisi ?

Benim favorim Harry idi. Şuan da karakter olarak çok sevmesem de şarkılarının beğeniyorum
Ben 1d ilk ciktigi yillarda hardcore harry standim yakisikli oldugu icin ama harry styles yaptigi sacma hareketlerle kendini soguttu sadece muzigini dinliyorum geciyorum
Zayn malik'in ise sadece sesi diyorum ve susuyorum muthis bi vokal bence

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Grubun ilk yıllarında Harry tam anlamıyla boyfriend material (bence hala öyle) ama Zayn de tam bir bad boy. Zayn'e müzikle uğraşmasaydın ne yapıyor olurdun diye sorduklarında serseri olurdum minvalinde açıklama yaptığını net hatırlıyorum. Avrupalı minnoş kızlar Harry'e hastayken bizim gibi orta doğulu derbeder çilekeşler yanık sesli Zayn'e hastaydık sanırım. Belaya alışmışız belasız yapamıyoruz.
Çok mükemmel bir tespit
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben de Zayn 'den yanayım. Ses rengi, vokali çok güzel. Şarkılarını da çok seviyorum .Ayrıca gülünce çok sevimli oluyor

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Zayn'di hatta bir sayfada adminlik yapıyordum nickim zaynist tarzı bir şeydi cndskjff