Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Zorunlu Askerlik Hizmeti Döneminde Uzun Saçlarıyla Görülen Song Min Ho, Tartışmaların Odak Noktası Oldu

Hinata

Trainee
Katılım
4 Eyl 2023
Mesajlar
65
Tepki
37
Puan
43
1685462885-untitled-1.jpg



YG Entertainment, şarkıcının uzun saçlı görüntüsüyle ilgili çıkan tartışmaların ardından Song Min Ho'nun temel askeri eğitimden muaf tutulmasına ilişkin bir açıklama yayınladı.

30 Mayıs'ta YG Entertainment, "Song Min Ho, Askerlik İdari İşleri tarafından yapılan bir değerlendirmeye tabi tutulmuş ve temel askeri eğitimden muaf tutulan bir konumda sınıflandırılmıştır." açıklamasını yaptı.

Song Min Ho, Mart ayından bu yana sosyal hizmet görevlisi olarak görev yapıyor. Zorunlu askerlik hizmeti dönemi sırasında Song Min Ho, 29 Mayıs'ta San Francisco'da gerçekleşen kız kardeşinin düğününe katıldığı görüldü.

Sanal medyada paylaşılan çeşitli fotoğraf ve videolarda sanatçının kız kardeşini düğün yolunda eşlik ettiği görüldü. Song Min Ho'nun uzun saçlı haliyle ilgili olarak birçok Koreli internet kullanıcısı, "Zorunlu askerlik hizmetini yaparken saçlarını nasıl uzattı? Alternatif hizmette olmasına rağmen nasıl bu şekilde hizmet ediyor?" gibi sorular sordu.

Genel olarak, sosyal hizmet görevlilerine alternatif hizmet imkanı sunulsa bile, bu kişiler temel eğitim merkezine girer ve temel askeri eğitim alır. Bu bireyler, eğitim merkezine girmeden önce saçlarını kısa kestirme zorunluluğuyla karşı karşıyadır. Bu nedenle, Song Min Ho'nun uzun saçıyla ilgili olarak birçok soru sorulmaktadır.

Buna yanıt olarak, YG Entertainment, Song Min Ho'nun temel eğitimden muaf tutulduğunu ve zorunlu askerlik hizmeti dönemi boyunca yurtdışına seyahat etmek için uygun önlemler aldığını açıkladı.

Sosyal hizmet görevlilerinin temel eğitimi hakkındaki düzenlemelere göre, 2017'den beri panik bozukluğu ve manik-depresif bozukluk yaşadığını 'Dr.Oh's Golden Clinic' programında itiraf eden Song Min Ho'nun mental sağlık sorunları nedeniyle 4. seviyede değerlendirildiği belirtilerek temel askeri eğitimden muaf tutulduğu ifade edildi.


 
  • Kalp
Reactions: ask
Üst