Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Netizen Forum

Hissiz Müziğim
Hissiz Müziğim
Ben aktif Twitter kullanan birisi değilim. Bana anonim mesaj gönder gibi bir şey vardı. Onu yapmıştı. Ben de ona anonimden değişik tarzlarda soru sordum ve çok güzel cevapladı. Sonrasında garip bi şeyler oldu ve ben bu çocuğa hislerimi itiraf etme kararı aldım. Hatta oda arkadaşlarımla olan wp grubuna da " artık çok geçç, birazdan her şey inceldiği yerden kopacak yazdım" . Ki ondan öncesinde de gruba anket açmıştım . İtiraf edeyim mi etmeyeyim mi diye. İtiraf etme 2 oy aldı. İtiraf et de 1 oy aldı. Bu yüzden itiraf etmekten vazgeçtim. Ama değişik şeyler olunca ben de itiraf etme kararı aldım.
Ayrıca o gece , ona yazmadan önce dışarıda saatlerce tek başıma oturdum. Sakin bi kafayla düşündüm hatta hissettiklerimi yazıya uzunca bi döktüm. Ama artık içimde tutmak acı veriyordu.
Hissiz Müziğim
Hissiz Müziğim
Aklım ve kalbim arasında öyle bi çaresiz yerdeydim ki anlatamam. Artık kafayı yemek üzereydim. Mantığımı dinlemek kalbime acı veriyordu. Bu sefer kalbimin sesini dinleyip ona yazdım. 17 dk geç gördü ve o , 17 dk da bile öyle gariptim ki anlatamam. Elim ayağım zangır zangır titriyordu ve ayakta duramıyordum. Kalbimi söylemeye gerek yok . O yerinden çıkacak gibiydi. Sonra çocuk gördü ve konuşmaya başladık
Üst