Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Netizen Forum

52Hertz
52Hertz
@chewy bir anime sezonu kaliteli yapıcak isen 2 yıldan önce gelmez aot 4 sezonunu kısa sürede yetiştirmek için çizimleri bozdular zaten keşke bekleseydik
Ü
Üye silindi 56
@:)... Oh ne güzel tek animeci olmadığımı bilmek sevindirdi 🥰🥰
52Hertz
52Hertz
@Zzz çok kaliteli animeler var çoğu filmin veremediği zevki veriyor bana mesela aotu asla animasyonda olduğu gibi gerçek hayatta filmini çekemezsin çeksen bile aynı tadı vermez biz kaliteden anlıyoruz 😍
Ü
Üye silindi 56
Aynen ya o surları izlemek bile hem ürpertiyor hem zevk veriyor 🔥 maalesef ki japonlar filmini yapmışlar aot'un, bari Armine bir peruk falan takaydınız hepsinin saçı siyahtı 😭😭 devleri söylemek bile istemiyorum bir saat bağırıyordu 😭😭 dayanamadım kapattım 😂😂
chewy
chewy
Ay ama mappa'nın çalışanlarına yaptıkları çok kötü ücreti arttırmadığı gibi hafta sonu bile çalışıyorlar 🥲 ailelerini bile göremediklerini söylüyorlardı
chewy
chewy
@Zzz benim için de tam tersi 😭😭 son yıllarda animelere olan ilgim baya azaldı onun yerine mangaları okuyorum, baya güzel seriler de geliyor aslında 🧐
Ü
Üye silindi 56
Evet ya mappa çalışanının fotoğrafını görmüştüm adamın uykusuzluktan gözleri şişmişti 😞 zevkle izlediğimiz şeylerin arka planının böyle olması üzücü
  • Üzgün
Reactions: chewy
Ü
Üye silindi 56
@chewy ben manga değilde genelde webtoon okumayı seviyorum. Benim gözler bozuk zaten mangaları okurken biraz zorlanıyorum 😓
52Hertz
52Hertz
Ay hem manga hem webtoon okuyorum son zamanlarda daha çok webtoon😍
  • Sevmek
52Hertz
52Hertz
Önerilere açığım kızlar 😋
chewy
chewy
@Zzz ay tabi sende haklısın bazen yazılar çok küçük oluyor ama en beterinin de beteri hunterxhunter aman tanrım onlar nasıl paragraf bir sayfada çizimin üstüne bile paragraf koyuyor adam o kadar usandım ki kendisinden ama bırakamıyorum da
Webtoonlarda çok güzel ama iyisini bulmak bu zamanlarda çok zor 🥲 hep aynı tür geliyor
chewy
chewy
Ay hunterxhunter öneririm diyeceğim ama 8 yıldan fazla oldu mangasına bölüm gelmeyeli. Çizer erkek ve aynı zamanda Sailor Moon'un çizeri ile de evli. Adam bir ara sakat oldu diye 3 yıldır bölüm yazmıyordu sonra birden 8 yıl oldu 😭 zaten animesi geleli 10 yıldan fazla oldu onun üstüne gelen bölüm saysıı 50 falandır 😭 ölmeden önce bitirse de kurtulsak diyorum
chewy
chewy
Webtoon olarak ne okuyorsun romatizm mi aksiyon fantastik mi🧐
Ü
Üye silindi 56
@:)... Ben daha çok hayatın içinden yaşamdan kesitler okumayı seviyorum, tek sıkıntı ben aklımda hiç isim tutamıyorum 😂 bir bakayım okuduklarıma ona göre öneririm 😂😂
Ü
Üye silindi 56
@chewy bende I love yoo okuyordum bıraktım bu yüzden, yazar o kadar çok geçmişe gidip o kadar çok cümle kuruyordu ki okurken ben ölüyordum çevirenleri düşünemiyorum 😭😭 hunter x hunter'ın devamı geldi mi öyle bir şey okumuştum?
Ü
Üye silindi 56
Aa yazmışsın zaten yeni gördüm fkdkdk
  • Haha
52Hertz
52Hertz
Benim okuduğum webtoonlar neredeyse hepsi aynı tür tarihi karakter ölüyor ve geçmişte tekrar doğuyor ya da bir kitabın içine giriyor 😂 The Reason Why Raeliana Ended up at the Duke's tarzı en son onu okudum
chewy
chewy
Aaa bence biz bir grup kuralım burada nasıl fikir böyle gülücüğü ekleyemiyorum 🤣
52Hertz
52Hertz
Neden ekleyemiyorsun 😭
  • Ağladım
chewy
chewy
Noktalardan dolayı 😭😭