Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alnsslnslsn gerçekten garip evet
1739901456
Öyle gerçekten evet elimde olmayan bi durum olduğu için mecbur kabul etmek durumunda kalıyorum ben de çok üstü kapalı anlatmışım ya öansksnsm
Merhabalar efendim şimdi bir şey danışmak istiyorum. Benim bir arkadaşım var adı zeytin olsun zeytinle biz çok iyi arkadaşız ama 15 yaşımızda bir şeyler değişmeye başladı. Bazı kişisel (gerçekten önemli sebepler) sebeplerden ötürü zeytin artık bana buluşmalarda dokunmayacağını sonra ise hiç...
Hmm ortaokul kaynaklarını pek bilmiyorum ama hız yayınları kullanırdım ben matematikte başka da vardı ama kalkmış galiba piyasadan onlar. 2021 de girmiştim matematik netim çok iyi değildi 13 doğrum falan vardı ama sözelim fuldü . Yani demem o ki matematiğe de çok takılma sadece hızlı çözmen...
Güzel şeyler hep tesadüfen olurmuş yaa bir de en büyük aşklar nefretle başlarmış ya benimki aynı bu şekilde olmuştu. Bi ara baya baya baya cringe gelirdi bana kpop hatta ne olduğunu bile bilmeden gruplardan nefret ederdim. Sonra çin dramalarına sardım kafayı sardım dediğim de 2 3 tane...