Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

asium kullanıcısının son içeriği

1. asium

Görmeden Duymadan Arkadaşlık?

Alnsslnslsn gerçekten garip evet 1739901456 Öyle gerçekten evet elimde olmayan bi durum olduğu için mecbur kabul etmek durumunda kalıyorum ben de çok üstü kapalı anlatmışım ya öansksnsm
  2. asium

Görmeden Duymadan Arkadaşlık?

Merhabalar efendim şimdi bir şey danışmak istiyorum. Benim bir arkadaşım var adı zeytin olsun zeytinle biz çok iyi arkadaşız ama 15 yaşımızda bir şeyler değişmeye başladı. Bazı kişisel (gerçekten önemli sebepler) sebeplerden ötürü zeytin artık bana buluşmalarda dokunmayacağını sonra ise hiç...
  3. asium

Yeni Türk Girl Band Mani̇fest Hakkındaki Düşünceleriniz??

Evet aynen öyle zamanla daha da gelişirlerse tadından yenmez
  4. asium

Matematikden Bişey Anlamiyorum

Hmm ortaokul kaynaklarını pek bilmiyorum ama hız yayınları kullanırdım ben matematikte başka da vardı ama kalkmış galiba piyasadan onlar. 2021 de girmiştim matematik netim çok iyi değildi 13 doğrum falan vardı ama sözelim fuldü . Yani demem o ki matematiğe de çok takılma sadece hızlı çözmen...
  5. asium

Matematikden Bişey Anlamiyorum

Kaçıncı sınıfsın ona göre kaynak önerebilirim
  6. asium

Anket Jennie Mi Lisa Mı?

Jennie ya her ne kadar Lisa eski biasım olsa da..
  7. asium

Kdrama Önerileriiii

Tamamdır haber veririm
  8. asium

Kdrama Önerileriiii

Bazılarını izledim diğerlerine de bakarım mutlaka teşekkürler
  9. asium

Kdrama Önerileriiii

Aksiyon dışında her şey olur ama romantik komedi ve fantastik varsa iyi olur
  10. asium

Kdrama Önerileriiii

Şöyle gizli hazineniz gibi sakladığınız güzel kdramalar var mıdırr????
  11. asium

Anket Bir Şirkete Katilsaniz Bu Ne Olurdu?

Ahshahahsh doğru diyosun
  12. asium

Anket Bir Şirkete Katilsaniz Bu Ne Olurdu?

Öyle öyle ama ortaya çıkardığı işler de baya iyi bence gerçi çok bilgim yok benim asıl ilgi alanım kdramalar lansksnsksn
  13. asium

Dedikodu Nasıl Kpop Fanı Oldunuz?

Güzel şeyler hep tesadüfen olurmuş yaa bir de en büyük aşklar nefretle başlarmış ya benimki aynı bu şekilde olmuştu. Bi ara baya baya baya cringe gelirdi bana kpop hatta ne olduğunu bile bilmeden gruplardan nefret ederdim. Sonra çin dramalarına sardım kafayı sardım dediğim de 2 3 tane...