Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

comealongwthme kullanıcısının son içeriği

1. C

Dedikodu Neden Durmadan Birilerini Karalamaya Çalışır Ki Insan?

Konudan bağımsız ama forumu yeniden aktif görmek gözlerimi yasartti🤧🤧 Ayrıca bu tiplerden burada da oldukça var. Birinin yaptığı işi eleştirmek en büyük hakkımız ve önümüze gelen her içeriği beğenmek zorunda değiliz ama kesinlikle bu işin bir üslubu olmalı. Yetersiz hayatlarının acısı diyelim
  2. C

Hesabımın Kapanmasını İsti̇yorum

Ne yapacağız peki?
  3. C

Hesabımın Kapanmasını İsti̇yorum

Hesabımın kapanmasını ve tüm yorumlarımın silinmesini istiyorum. Yardımcı olur musunuz? @Uranyum☢️ yöneticisiniz diyw biliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
  4. C

Haber Min Hee-Jin Bu Sefer De Bts'i Hedefledi.bu Fazla Değil Mi?

ABLA BTS İLE SENIN PEDO KONSEPTLERININ ALAKASI NE
  5. C

Dedikodu İdollerin Ilişkisi Olması

Nedeenn?? Ya bence çok saçma bir anlamda veremiyorum ki yani, tek bir kişiyle çıkması rahatsız ediyor ama aynı anda bilmem kaç bin kişiye siz benim sevgilimsiniz muamelesi yapmasi rahatsız etmiyor🤔🤔
  6. C

Haber Eski Kpop Idolü Saldırıya Uğradı

Bu kader mi değil mi diye çok düşünüyorum bazen. Sonunda sadece saf bir nefret ediniyorum o da bana kalıyor
  7. C

Cidden var ya, her şey bizim üstümüze kalıyor ve cidden durum artık dayanılmasi zor bir hal alıyor. İnsanların canı bu kadar basit değil niye kimse bunu anlamıyor? Ben kaldıramıuorum böyle şeyleri cidden tepwm atıyor
  8. C

Film sahnesi gibi, olayın acı yanı ise seni öldürsem 7 yıl yatar çıkarim sözü, abi var ya bunları alıp meydanda öyle bir hale getirecrksin ki keşke 7 yıl yatıp çıksaydım diyecekler.
  9. C

10 Yıllık Arkadaşım Beni Sevmiyor Galiba

Şahsen arkadaşıma böyle bir ima yapmaya ben çekinirim ki daha önce çocukla görüşmemişsin bile. Böyle bir şey düşünüyorsa da direkt gelip yüzüne söylemeli. Bence arkadaşın saçma davranıyor. (Lütfen kırılma)
  10. C

Le Sserafim- Coachella

Vallahi inan abla hiçbir fikrim yok, artık fanlar sadece idol oldukları için bile saygı duymamız gerektiğini ve ne yapsalar iyidir dememizi bekliyorlar, tersinde tek bir cümle bile kabul etmiyorlar. Ben bunu artık fanlık olarak görmüyorum insanlar bariz bir şekilde ters bir sey söylersem tepki...
  11. C

Le Sserafim- Coachella

Şu anda youtube'da fanalrı tarafından linç ediliyorum sebebi ise sadece videolarının altındaki yoruma "sadece kendinizi ve onlaeı kandiriyorsunuz" yazmam. Kotu bir sey de soylememistim ki. Su an bir nefret yayicisi olarak goruluyorum, skdbefkwbdksdjwj tarim yamalak ingilizcem ile kendimi ifade...
  12. C

Dedikodu Seventeen Magnetic Ai Cover'ı Çok Güldürdü

Bugüne kadar yapılan en iyi AI cover videosudur. Aksini iddia eden etmesin.
  13. C

Haber Baby Monster Rami'ye Pnömotoraks Teşhisi Konuldu!

Ya sesi cidden mükemmel umarım uzun süreli veya iyileşmeyecek bir şey değildir. Sesini gerçekten çok beğeniyorum ve uzun süre sektörde olmasını çok isterim, umarım çabuk toparlanır
  14. C

Babymonster Kendini Kanıtlayabilecek Mi?

Manyak yetenekliler çıkış dönemlerinde Ahyeon yok diye ona daha çok ilgi duyuyordum ama şu an 7'si de var ve kesinlikle göslerim Asa, Pharita ve Rami üzerinde. Sesleri efsane
  15. C

Haber Jungkook Büyük Bir Solo Sanatçı Olduğunu Kanıtlıyor

Hacı okurken yarısını atladım çünkü gerçekten uzun liste. Efsanevi biri olarak yer etti aklımızda