Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jennie fanları site genelinde fazla var o yüzden öyle o.Lisa biraz da Jisooya karşı saldiriyorlardir ama aynı sey diğer taraf için de var sitede Lisa fanlari cok olsa da jen ve roseyi taslarlar
İyi de biri bir grubu ve şarkılarını sevip yeteneksiz olduğunu kabul edebilir ki bu başka grupları eleştirmeme haklarını vermez bence.Ben twice'ı severim mesela ama çok yetenekli bor grup diyemem bu benim elimden eleştirme hakkını almaz.
@mineonere,
Onun erkek arkadaşı eğer varsa ünlü olmayan biridir diye düşünüyorum ben ya da sporcu vs idol değil bence.
1687186709
3 enişte + 1 yenge diyelim o zaman
Blinklerde jennie ile taehyung ilişkisi zaten kesin ,Lisa ve Bogum da şahsen benim için doğru.Rose ve Jisoodan gelecek enistelerinizi nasıl bir tipte bekliyorsunuz ve beklentileriniz ne yönde merak ediyorum 😹.Kpop da haber olmayınca o kadar sıkıcı oluyor ki umarım biraz ilişki haberleri gelir...
Ben öyle hater değilim ama şu anlık bir durum değil ki bu,bp'i tanıdım tanıyalı jennie ile ilgili bu tür haberler çıkıyordu fakat dünya turu sonrası bu durum çok daha arttı.Bir de adı konmasa da jennie grubun merkez uyesi dusunun.Grup üyeleri de bir yere kadar idare edebilir yani kendi...
Atlatabilirim gibi geliyordu ama bu sabah dışarıda ismini duydum bu olayda bile bir kötü oldum.Terapi almayı düşünüyordum zaten.Şakalaşıp gülüyorum ama ansızın bir anda aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum.
Burada bazı arkadaşlarımızın içini döktüğünü görünce bende bir şeyler yazmak istedim.Gectigimiz aralık ayinda çok yakın bir arkadaşım canina kıydı.Haberi ilk duyduğumda üzüntüden çok hiçbir şey hissetmemiştim gerçek değil gibi gelmişti ama arkadaşım ile ilgili anılarımı hatırladığımda nasıl...
Meslek lisesi önermiyorum açıkçası bildiğim kadarıyla son sene stajların da oluyor yks için çalışman zor olabilir.Anadolu liseleri bu konuda daha rahat bence.
1686853971
Ay herkes burada lgs'ye girmiş ben sbs öğrencisiydim teyzeniz gibi hissettim 😢
Türk haber siteleri jisoo gruptan ayrılıyor tarzı haberler yapmış 😅.Tiktok videoları nasıl bu kadar etkiledi ya.Google da jisoonun adı silinmiş bp üyesi olarak gözükmüyor da bu muhtemelen teknik bir sorun sadece.
Büyük Türk haber kaynakları yapmış bir de haberi.