Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Enişteler 😹😹

elderun

Trainee
Tepki
109
Blinklerde jennie ile taehyung ilişkisi zaten kesin ,Lisa ve Bogum da şahsen benim için doğru.Rose ve Jisoodan gelecek enistelerinizi nasıl bir tipte bekliyorsunuz ve beklentileriniz ne yönde merak ediyorum 😹.Kpop da haber olmayınca o kadar sıkıcı oluyor ki umarım biraz ilişki haberleri gelir çünkü insanlar her ne kadar onemsiz vs dese de bircok insan icin ilgi cekici bir konu bence ben eğlenceli buluyorum açıkçası.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben Rose ile Loren'ı gizliden gizliye shiplemişimdir hep.

Konu Sahibi
E

elderun

Trainee
Tepki
109
@mineonere,
Grupta en doğru ve mis gibi ilişki yaşayacak tek kişiyi Jisoo olarak görmekteyim. O yüzden merakım sadece ona var.
Onun erkek arkadaşı eğer varsa ünlü olmayan biridir diye düşünüyorum ben ya da sporcu vs idol değil bence.

Rosie'den enişte yerine her an bi yenge gelebilirmiş gibi hissediyorum ben ama hayırlısı. Rosé ve Suzy teorileri beni baya ikna etmişti çünkü. SFGLDLHŞG
3 enişte + 1 yenge diyelim o zaman

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,451
ben jisoo'dan yabancı enişte bekliyorum daha önce de demiştim zaten, lisa ve bogum sadece arkadaşmış gibi geliyor bana ama gerçekten bir ilişkileri varsa benim için şaşırtıcı da olmaz. rosé'yi asla tahmin edemiyorum ben mesela loren ile çıktığı söylendiği dönem loren tam onun tarzı gibi gelmişti sonra bir oyuncuyla çıktığı söylendi rosé daha olgun kişilerden hoşlanıyor gibi zaten diye düşündüm asla ideal tipini, yanına yakışacak kişiyi tam olarak kestiremiyorum

G

<.<gattara<.<

Rosie'den enişte yerine her an bi yenge gelebilirmiş gibi hissediyorum ben ama hayırlısı. Rosé ve Suzy teorileri beni baya ikna etmişti çünkü. SFGLDLHŞG
Kore geleneğine göre büyütüldüğü için yenge gelme ihtimalinil düşünemiyorum :/

G

<.<gattara<.<

Bence jisoo Kore'nin futbolcusu yada zengin oğullarının birsiyle çıkar gelenek sahibi oturmasını kalkmasını bilen birini ister. Rose bence kendi yaşıtlarından değilde 10-20 yaş arası olgun iş adamıyla düşünüyorum. Lisa bence yabanacı birsiyle Bernard Arnault oğluluyla düşünüyorum. Jennie tae ilişkisi uzun sürmez gibi geldi yabancı birisyle düşünüyorum. Kore kültürünü pek takmıyor daha çok Amerika-Avrupa tipli birisiyle daha uygun olur

Bence de öyle jsjs ama kadın idoller çok fazla evlenip çocuk yapmiyor bence erkekler de daha sık görüyoruz bu durumu ama kadın idoller bana istisna gibi geliyor.
Kadın idollerin regl geçiştirsin diye kullandığı ilaçlardan vb. stresten çocuk sahibi olabilir mi?

Hellobaby

Rookie Idol
Tepki
806
L
Bence jisoo Kore'nin futbolcusu yada zengin oğullarının birsiyle çıkar gelenek sahibi oturmasını kalkmasını bilen birini ister. Rose bence kendi yaşıtlarından değilde 10-20 yaş arası olgun iş adamıyla düşünüyorum. Lisa bence yabanacı birsiyle Bernard Arnault oğluluyla düşünüyorum. Jennie tae ilişkisi uzun sürmez gibi geldi yabancı birisyle düşünüyorum. Kore kültürünü pek takmıyor daha çok Amerika-Avrupa tipli birisiyle daha uygun olur

Kadın idollerin regl geçiştirsin diye kullandığı ilaçlardan vb. stresten çocuk sahibi olabilir mi?
ay hayır ya futbolcular çok üzer. Hiç güvenin yok benim onlara. Ortamları o kadar eril ki

G

<.<gattara<.<

aaa evet olabilir.O tür ilaçlar bunları etkiliyor mu?Büyük bir fedakarlık değil mi ama ya çocuk doğurmak isteyen biri için çok üzücü bir durum bence.

Ben şu futbolcu adamla yakıştırıyorum sjsj hoş dururlardı bence.Toxic olduğu doğru ama o konuda haklısın.
Evet en ufak antibiyotik bile riskli oluyor. Her şeyin bir bedeli var ama yine bu bedeli kadınlar çok daha fazlasıyla ödüyor :/

L

ay hayır ya futbolcular çok üzer. Hiç güvenin yok benim onlara. Ortamları o kadar eril ki
Türk futbolcularla niye kıyaslıyorsun djkdkd Eril ortam evet ama jisoo böyle kılıbık erkeklerden hoşlanmaz daha çok erkeksi maço wattpad tarzı erkekleri beğenir diye düşünyüorum :/ O da yabancı değil Kendi milletinden olur

G

<.<gattara<.<

Futbolcuların çoğu çoğu toxic ya. Yabancı yerli fark etmiyor. Ben yıllarca futbolcuların magazinini takip ettim. Herhalde en fazla kaosun yaşandığı camiadır. Her gün birinin aldatma haberi çıkıyor. O kadar tanıdığım futbolcu arasında eşine gerçekten çok sadık Muhammed Salah var bildiğim. Casillas da vardı ama onlar başka nedenlerden boşandı eşiyle. Yok yani futbolcudan eş sevgili olmaz.
olabilir ama bi ara jisoo ile anılan bir futbolcu öyle vibe vermiyor:/

Hellobaby

Rookie Idol
Tepki
806
Evet en ufak antibiyotik bile riskli oluyor. Her şeyin bir bedeli var ama yine bu bedeli kadınlar çok daha fazlasıyla ödüyor :/

Türk futbolcularla niye kıyaslıyorsun djkdkd Eril ortam evet ama jisoo böyle kılıbık erkeklerden hoşlanmaz daha çok erkeksi maço wattpad tarzı erkekleri beğenir diye düşünyüorum :/ O da yabancı değil Kendi milletinden olur
Türk futbolcularıyla alakası yok ki olayın. Dünyanın neresinde olursa olsun futbol aşırı eril bir ortamda oynanıyor. Hatta yabancı kesimleri bizden bile daha kötü olabilir. O adamın son heugminin oynadığı lig aşırı aşırı ırkçı mesela. Maçın ortasında karşı takıma ırkçılık yapabilecek insanlar var. Futbolcular en çok aldatan kesimde. Kutlama ortamları birbirlerini gazlamaları falan aşırı meşhur hatta

G

<.<gattara<.<

Türk futbolcularıyla alakası yok ki olayın. Dünyanın neresinde olursa olsun futbol aşırı eril bir ortamda oynanıyor. Hatta yabancı kesimleri bizden bile daha kötü olabilir. O adamın son heugminin oynadığı lig aşırı aşırı ırkçı mesela. Maçın ortasında karşı takıma ırkçılık yapabilecek insanlar var. Futbolcular en çok aldatan kesimde. Kutlama ortamları birbirlerini gazlamaları falan aşırı meşhur hatta
yani doğru evette ben jisoo ile anılan futbolcudan bahsediyordum ikiside çok sevimliydi .

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,559
@mineonere,
Onun erkek arkadaşı eğer varsa ünlü olmayan biridir diye düşünüyorum ben ya da sporcu vs idol değil bence.

3 enişte + 1 yenge diyelim o zaman
Bence unlu olmayan biri olmaz ama asiri prestijli biri olur mesela bir oyuncu ya da milli sporcu basarili bir is adami falan

Blinklerde jennie ile taehyung ilişkisi zaten kesin ,Lisa ve Bogum da şahsen benim için doğru.Rose ve Jisoodan gelecek enistelerinizi nasıl bir tipte bekliyorsunuz ve beklentileriniz ne yönde merak ediyorum 😹.Kpop da haber olmayınca o kadar sıkıcı oluyor ki umarım biraz ilişki haberleri gelir çünkü insanlar her ne kadar onemsiz vs dese de bircok insan icin ilgi cekici bir konu bence ben eğlenceli buluyorum açıkçası.

Ben Rose ile Loren'ı gizliden gizliye shiplemişimdir hep.
Aslında biz boyle biraz tip ve davranisa bakarak konusuyoruz da kızlar genc guzel zengin yanlarında çıpçıtır yakisikli/guzel etkileyici birileri istiyorlardir nasıl desem arda kural, leo, johnny tarzı.