Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar tyt icin soru bankasi hoca kamp vs öneri almaya geldim
Matematikte pek iyi degilim ama en temelden başlayacak kadar kotude degilim yani ona gore hangi kaynaklari cozmeliyim hangi hocayi izlemeyelim tavsiye verirseniz iyi olur
Turkcede paragrafim iyi ama daha hiç dil bilgisine...
Ive bende beğenmedim maalesef kızların yaptığı işler uzun zamandır sönük geliyor bana
1714484231
Bts üyelerinin solosu için çok promo yapılmıyor sanirim çok az rastlıyorum haberlere
1714484332
ben başta takip ediyordum grubu sonra dediğin gibi seunghan olayları falan olunca bende soğudum...
Arkadaslar bu aralar hybe olayı malum herkesin dilinde ve burda kpopla ilgilide pek baslik acilmiyor o uuzden ben aciyim dedim mesela bugün ive svt riize album çıkardı aespa rm nj cb yapacak falan biraz gruplarla ilgili dedikodu yapsak beklentilerimizi falan konuşsak güzel olur diye dusunuyormm...
Sm orijinal aespaya benziyor gibi seyler söylemiş hemde şarkı isimleri falan savaşla ilgili büyük ihtimalle kwangyaya dönucez ve yeni düşmanlar gelecek
Mesela ben myim aespayi seviyorum ama annemle bpden sonra aespa ya da başka 4.jen grubu izleyince fark aşırı belli oluyor
Annemin grupta en beğendiği uyelerde jennie ve lisa oluyor star isigi var bunlarda diyor sjdnwjs çoğu kişi kabul edemiyor ama
1713120494
aespa bence dans konusunda asla...
Selam bugün çoğu kişinin aespa ve lesserafimi karsilastirdigini gordum ve dedim ben eksik kalmayım
İlk olarak aespanin coachella sahnesi gerçekten ama gerçekten çok bostu ne bir arka dansçı vardı düzgün ne bir ekstra koreografi eklenmisti ne sarkilarda oynanma yapılmıştı(sm Allah belani) yani le...