Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

luci kullanıcısının son içeriği

1. L

Gerçekten Büyük Bir Çıkmazdayım

İnanamadım gerçekten yaşadıklarımız çok paralel.. Senin her satırında ben de kendimi gördüm adeta. Çok üzüldüm yaşadıklarına ve empati kurabildim inan. Eğer içini daha da dökmek istersen lütfen sen de konu aç ya da bana da özelden yazabilirsin çünkü seni gerçekten anlıyorum. Umarım bu dönemleri...
  2. L

umuyorum güzel dileklerin için çok teşekkürler.🌸 1695764808 Gerçekten bilmiyordum. Mutlaka bakacağım. Teşekkürler🌸
  3. L

Evet evet katılıyorum. Maalesef benim karekterimdeki bir insan hayatımda bir değişiklik yaptığım an hemen her şey düzelecek ve her şeye sahip olacağımı istiyor çünkü benden üstün gördüklerimde ne varsa onu istiyorum ama aslında gidilmesi gereken bir yol var ve dediğin gibi küçük küçük de olsa...
  4. L

Gerçekten o kadar bilgili ve tecrübeli birine benziyorsun ki. Dediğin şeyleri deneyeceğim gerçekten. Bilgisayarda sadece milyonlarca satır kod yazacağım düşüncesi de beni boğan şeylerdendi belkide dediğin gibi nelerde çalışabileceğimi görmek bana biraz daha umutlu bir gelecek sunar. Saol cidden...
  5. L

Öncelikle şöyle diyeyim. Her ne kadar bilgisayar mühendisliği bazen neden seçtim desem de -çünkü parası iyi olsa da kendimi gerçekten geliştirmem çabalamam ve çok çalışmam gerekecek ve kafa yapımı yazımda biraz anlamışsındır- ne olursa olsun daha iyi bir bölüm seçemezdim sanırım. yani top bir...
  6. L

gozunde buyutme konusunda seni cok iyi anliyorum cunku bunu ben de yapiyorum bazen ama ciddi anlamda durmamiz lazim cunku akla mantiga tamamen uymayan bur sey bu yaptigimuz. onun disinda psikolojik yardim alman iyi gibi olur askim. iyi bi terapistle yeniden dogmus olursun. onun disunda konusmak...
  7. L

Çok teşekkür ediyorum ve dediğin her şeyi senin içinde diliyorum. Umarım kaygılarımızdan kurtuluruz ve iyi hayatlar yaşarız..💕 1695758753 Evet haklısın kendimi bu komplekse sokmam çok yanlış ama zihnimi değiştiremiyorum sanırım. Eski çevremden gördüğüm kadarıyla iyi okul=iyi hayat= Üstün insan...
  8. L

Öncelikle senin adına da üzüldüm. Anlatmak istersen lütfen sende dök içini. Tekrar gerçekten çalışamam zaten geç kalma hissini yaşayan bir insanım okulumu dondurup tek başıma sınava hazırlanırsam tam anlamıyla kafayı yerim. Evet 20 yaşındayım. Psikolojik destek konusunda online olarak almayı...
  9. L

Gözünde büyütme konusunda haklısın sanırım. İnsan sahip olamadığı şeyi büyütüyor. Ve elde edemediğim için de asla sindiremiyorum. Haklısın kendimi geliştirmem gerek ama saydığım nedenlerden dolayı o kadar harekete geçemiyorum ki. Hep yorgun ve umutsuzum sanki. Belkide bir şeyler için savaşmak ve...
  10. L

Tekrar hazırlanacak bir psikolojim kalmadı. Ama beni tanımadan tüm yazımı okuyup şu cevabı bile yazman kalbimi ısıttı. Teşekkür ediyorum senin için de her zaman umarım en iyisi olur💕
  11. L

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Şimdiden bu uzun ve belki de saçma yazıyı okuyacak herkese içten teşekkür ederim. Ben foruma gelip kpop haberlerine bakıp çıkıyordum açıkcası. Ama forumun samimi bir ortamı olduğunu ve aklı başında çok insan olduğunu gördüm. O yüzden bu vesileyle kayıt olup derdimi...