Ya yazmazsam olmaz çok içimde kaldı ama twitter'da ki kpop fanları gördüğüm en iki yüzlü fan kitlesi gerçekten.
Bakın Bp sevmezsiniz, bu beni gram ilgilendirmez. Ama
Blackpink üyelerinin direkt HEPSİ; or@spu, ygnin altına yattı, jeremy ile yattı, frederick ile parası için birlikte ve daha sayamadığım TONLARCA hakarete uğradı. Uğramakla kalmadı bu tweetler en az 10k beğeni alıyordu twitter'da. Ve benim bugün twitter'da gördüğüm bir tweet şalterlerimi komple attırdı yani.
Başka bir kpop idolü (ismini vermeyeceğim) Jennie ile aynı üstü giymiş ve klasik tiktok kitlesi bunla alakalı "asla Jennie'de durduğu gibi durmayacak" yazmış. Sırf bunu yazdı diye bu tweeti alıp "Blinkler kpop'un en hasta fandomu" diyip birde üzerinde 25k beğeni almış. ARKADAŞLAR SİZ JENNIE SIRF BAŞARILI DİYE OR@SPULUK İLE SUÇLAYAN BİR TOPLULUKSUNUZ. BİR KENDİNİZE BAKSANIZ MI ARTIK YA?
O kadar iki yüzlüsünüz ki cidden gına geliyor artık, twitter'da ki toxic diyeceğim blinklerinde bunlara neden anladıkları dilden konuştuğunu da daha net kavrıyorum. Çünkü bu insanlar düzgün cevaptan anlayacak insanlar değil yani. Tek kelime ile iğrençsiniz. Çamur atmak için girdiğiniz tirpler mide bulandırıcı. Size hayat diliyorum.
Ağlayıp zırlasanız da bu kızlar Dünyanın en büyük kız grubu şu an. Bundan 15-20 sene sonra da şu an Spice girls, Tlc, Destiny Childs gibi gg'lerin rekorlarına nasıl bakıyorsak onlarınkine de öyle bakacağız. Çünkü başardılar. Kabullenmemeniz de bunu değiştirmiyor yani.
Uzun oldu ama içimi dökmezsem rahat etmezdim :/