Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karina hatta aespa'nın tamamı Enha ile yakıştırılıyor ama ben pek yakıştıramıyorum. Karina daha büyük, olgun kişilerden hoslanırmış gibi geliyor 😄
Arada arkadaşla iş olsun, boş muhabbet olsun diye konuşuruz işte kim kimle uyar diye ama kimseyi uyduramıyorum. Bir de kızları kimseye veresim yok...
Ben de pek tahmin yürütemiyorum aslında eskiden bu konularda iyiydim teori vs ama paslanmışım 😄
İdollerin atacağı adımları hele hiiç tahmin edemiyorum artık. Bu sene ortalık karışık olduğu için şu aralar bence de gelmez ama 2024'le birlikte birçok farklılık olucakmış gibi geliyor nedense...
Fotoğrafları çok çok beğendim. Ön sürüm şarkısını da çok sevmiştim ve klipten baya anlam çıkaranlar vardı. Söz konusu Ksoo olunca ben de ihtimal vermiyor değilim acaba solo sonrası mutlu haberler mi vericek?
Bu çekimler de ilk solosunun devamı gibi, oradaki hikayenin devamı olarak kızı tekrar...
Bence insanlar genel bir algıdan dolayı EXO ve Red Velvet için sürekli aynı şeyi söylüyor. Mükemmel rapperları var demiyorum ama şu ana kadar EXO şarkılarında beni rahatsız eden bir rap pek hatırlamıyorum. Sehun'un sesi ,tarzı pek tercih edilmeyebilir ama Chanyeol'un partları her zaman çok güzel...
Maknaeler çok sevimli zaten. Sakuya aşırı sevimli ve Jungminle atışmaları, yakınlıkları çok hoş. NCT'nin yeni Tom&Jerry'si diye espri yapılıyor hatta 😄
Bakalım umarım herkes için iyi olur.
Ben de keşke SM'i bu kadar iyi tanımasaydım dedim. Grubu son anda 7 yapacağından, Daeyoung'u da Minjae yerine getirdiğinden emindim. Dün de yazmıştım tüm vokaller alınır gibi ama bu defa da Japon üye çok olmaz diye. Bu sebeple Minjae alınmadı ve ikili olarak sevilen maknaeleri ayırmadılar...
Ben de eskisi kadar takip edemiyorum. Son zamanlarda RIIZE debutu olmasa yine bu derece aktif olmazdım. Ama programı fırsatım olduğu için takip ettim, çocukları da sevince izledim baya.
Bakalım nasıl bir debut takımı kurulacak. Umarım onlar için de en iyisi olur çünkü bazılarının aslında SMNBG...
Tabii ki gönlüm RIIZE'dan yana ama onlar bu sene ödüllere yetişiyor mu ki?
GDA ve SMA 2024 başında olduğu için orada aday olurlar ama MAMA ve MMA'da seneye aday olurlar diye düşünmüştüm ben.
Daeyoung'un vokali gerçekten çok iyi, dediğiniz gibi ikinci jenerasyondaki güçlü vokallere benziyor ama ses rengi olarak ben Minjae ve Jungmin'i tercih ederim kesinlikle. Daeyoung'u eklemek için eğer Minjae'yi almazlarsa debut takımına üzülürüm baya. Ama bence tüm vokalleri alırlar gibi. Gerçi...
Jungmin o . Aslında ses rengini pek Suho ve Xiu'ye benzetemedim ama EXO şarkısı olduğu için partları söyledikleri kısımlarda benziyor bazen. Çocuk ana vokallerin tüm partını söylediği için EXO-L'ler Chen, Baek ve Ksoo'yu aynı anda duyduklarını söylüyordu 😄
Burada aktif olup konu açacağımı düşünmüyordum. Bunun devamı da gelir mi emin değilim.
Öncelikle yazının uzun olduğu uyarısını yapayım. Normal yorumlarda bile uzun yazan biriyim malesef yorucu olabilir baştan söylemiş olayım.
Ben normalde hayatta kalma şovlarını pek izleyen biri değilim. En...
Seunghan 2020 girişli stajyer, Sohee ve Anton da yaklaşık öyle. Shotaro da zaten o yıl katıldı şirkete aynı yıl NCT ile tanıtıldı.
2016 girişli olanlar Sungchan, Wonbin, Eunseok bunlar Kun ve Jungwoo ile staja denk gelenler.
(Yalnız 2016'da SM genel bir alım yapmış o yıl gelenlerin çoğu çıkış...
Ben de buradaki yorumlara şaşırdım kaldım. Tamam Koreliler zaten laf söyler, her RIIZE haberinde muhakkak gömerler,
popüler idolleri çiğ çiğ yediklerini de biliyoruz çok şahit olduk ama sevgilisi var diye kariyer bitirmek nedir , bir de SM'de. SM milletin zorbalık dediği konularda bile kariyer...