Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
but sometimes da iyiydi ama bu şarkı gelince emin olduğum bir şey var ki bonedo hareketli, neşeli şarkılar için biçilmiş kaftan. hep böyle şarkılar yapsınlar ben bonedo'dan razıyım. 😖
kış günü, romantik bir günün sonunda bu şarkıyı dinlerken salına salına dans eden bir çift hayal edebilirim 😭 😭 😭
ya bu şarkıyı daha önce dinlemediğime çok eminim ama aynı zamanda çok tanıdık geldi.
çok güzellermiş :love::love:
enhayı birkaç tur döndükten sonra biraz da başka gruplar dinleyeyim demiş olabilirim...
bu manifest tutarsa ben de deneyeceğim sdfghjk
sıraya ekledim 🤍
şu an şarkı dinleme havamdayım ve sizin şarkılarınızı da dinlemek isterim dostlar. hadi şu an çalan şarkıyı söyleyin. 💃💃
https://open.spotify.com/intl-tr/track/6Pjzy9avwlVr4UAbxkQQmh?si=b85bf5f5cd48491a
takip ettiğim gruplar üzerinden yorum yapacak olursam kızlarda aespa, ive, xg(kpop grubu sayıldığından emin değilim), erkeklerde de enhypen, bonedo ve riize'ın kendine has tarzları var bence.
gerçekten bu sefer soohe benim de çok dikkatimi çekti. her yönden maşallahı var çocuğun. 🧿
1698432736
ya inanır mısın benim de favorim seunghan'dı, debutlasın diye bekliyordum ama riize ile birlikte wonbin tanıtılınca ipler koptu.gkfkgkfgl ama seunghan'ı hala çok beğeniyorum, çok yetenekli bir...
bayılmışım dostlarrr. wonbin karşımıza geçip toohhh seğhhsii diyor ama kardesim konuşmayı unuttuk sen ne diyorsun? 😭😭😭
debut üzerinden 2 ay bile geçmeden cb geldiği için mvden pek bir şey beklemiyordum. tahmin ettiğim gibi çok numarası olan bir mv değildi. şarkıyı genel olarak çok beğendim...
ben çift aşamalı temizlik savunucularındanım. özellikle güneş kremi kullandığın için yağ bazlı temizleyici de kullanmanı öneririm. ( ben sabahları sadece su bazlı temizleyici, akşamları yağ bazlı + su bazlı temizleyici şeklinde kullanıyorum) yağ bazlı olarak klairs gentle black deep cleansing...
yerim 😭😭😍😍 bir sürü engene doluşmuşuz foruma gkfgkgkgk
1694977734
yaa böyle düşünmene sevindim. 🤍 ben de ara sıra hatırlayıp dinliyorum ve çok hoş oluyor
hayat yoğunluğuna kapılmış gidiyordum.. foruma birkaç kez girdim ama ortadan atlayıp yazasım da gelmedi derken aktif olamadım.. ama son zamanlarda nispeten daha aktifim. 🥺 yokluğumun fark edilmiş olması beni duygulandırdı. 😭😭