Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

sonestarj kullanıcısının son içeriği

1. sonestarj

Anket En Sevdiğiniz 2. Jen Erkek Grubu / Grupları

BF dinlerimm ben de <3
  2. sonestarj

Anket En Sevdiğiniz 4. Jen. Debut Şarkıları Hangisi?

Black Mamba hâlâ top benim için.
  3. sonestarj

Anket En Sevdiğiniz 2. Jen Kız Grubu / Grupları

Yokşi Soshi 💃 :love:
  4. sonestarj

Anket En Sevdiğiniz 2. Jen Kız Grubu / Grupları

Tekrar merhaba! 🤩 Bu sefer göz bebeklerim 2. nesil kız gruplarıyla geldim! Listeyi hazırlarken çok zorlandım çünkü çoook sevdiğim birçok kız grubunu yazamamak üzdü, şıkları 15'e çıkarsak olmaz mı adminlerim 😭 Ankette yer almayan sevdiğiniz diğer grupları yorumlarda belirtebilirsiniz. 💃...
  5. sonestarj

O zamanların varyeteleri efsanedir. Fandom'ında olmadığım grupların bile varyetlerini gülmekten kırılarak izlerdim. Özlenen günler... 1691270811 SJ 💙 thelastmanstanding ✌️
  6. sonestarj

Dinle Beğendiğiniz Ai Coverlar

bu da çok iyi yaaa 😭
  7. sonestarj

Aslında illaki sevdiğin gruplar coverını falan yapmıştır 🤭 En azından en hit title'larını dinlemeni tavsiye ediyorum.
  8. sonestarj

Dinle Beğendiğiniz Ai Coverlar

Pek çok güzel ai cover dinledim ama beni en çok etkileyen bu oldu. Kesinlikle dinleyin. Baekhyun aşktır 💗 Baekhyun - Yara
  9. sonestarj

2 oy hakkın var 🥺 ve çook haklısın
  10. sonestarj

Bunun üzerine bir süre düşündüm kalbim 10 yapacaktı jfkdjfhgkdjf ama 2 kâfi gibi geldi~
  11. sonestarj

Merhaba! 2nd gen'e aşık biri olarak forum halkının en sevdiği 2. nesil erkek grubunu/gruplarını öğrenmek istedim. Liseteye daha eklemek istediğim F.T ISLAND ve C.N Blue, U-KISS, ZE:A, Boyfried, B1A4, 2AM, MYNAME, Epic High gibi pek çok grup da vardı ama maalesef hakkım 10 ile sınırlıydı. O...
  12. sonestarj

Aespa Idle Fanlarindan Linc Yiyor

Sektörde şu durumu eleştirmek kadar saçma bir şey yok. Daha doğrusu eğer çekimlerde kullanılan ürünler / kostümler özel tasarım diye şirketler tarafından reklam yapılmıyorsa zaten her stil birbirine benzeyebilir. Kaldı ki Soyeon'un fotoğraftaki look'una benzer bir çok çekim hatırlıyorum...
  13. sonestarj

Kakülsüz Daha Iyi Görünen Idoller Sizce Kimler?

Kakül (or kahküldfjgdf) demişken Tiffany'nin taze taze gelen şu fotoğraflarını da paylaşmadan edemeyeceğim