Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Ssw kullanıcısının son içeriği

  1. S

    Haber [Pann] Dürüst Olmak Gerekirse Kız Gruplarının Şarkıları Su Anda Çok Kötü

    Ben uzun süredir -dans etmek dışında- yeni çıkan kpop şarkılarını dinlemiyorum.
  2. S

    Lgbt Destekliyor Musunuz

    İşte doğru kelimeleri seçemeyince... Bir yanlış anlaşılmadan kaçınmak için diğerine koşmuşum fark edemedim.
  3. S

    Lgbt Destekliyor Musunuz

    Haklara engel olalım demiyorum. Lgbt'yi normal görüyorum. Ancak topluluğun içinde anormal bulduğum kısımlardan bahsetmek istemiştim. Konuyu hak üzerinden değil, savunan topluluk üzerinden değerlendirmiştim.
  4. S

    Lgbt Destekliyor Musunuz

    Bahsetmek istediğim konu şuydu: İnsanlar toplum kurallarını bozacak bir şey yapmadıkları sürece istediklerini yapabilir. Ancak toplum kuralları o kadar yanlış anlaşılıyor ki "herkes kendi evinde ne yaparsa yapsın" dedim, bu da yanlış olmuş.
  5. S

    Lgbt Destekliyor Musunuz

    Lgbt üzerinden prim kasıldığını gördüğüm için (ve gerçekten çok salak insanlar gördüğüm için) etkilenme olayının olduğunu düşünüyorum. Yani bizzat şahit olmuştum. Yoksa herkes bu şekildedir demiyorum.
  6. S

    Lgbt Destekliyor Musunuz

    İnsanların saçma sapan sebeplerle başkalarına eziyet etmelerine göz yummalıyım demiyorum. Ancak destekliyorum diyecek kadar bir şey yapmıyorum. Her şeyi teker teker savunmaya kalkamam ki. Aktivist değilim?
  7. S

    Lgbt Destekliyor Musunuz

    Öncelikle ABD özgürlükler ülkesi değil, şişirilenler ülkesi. İkincisi, ne yazık ki hastalık olarak belirlemede tanrı pek de geçerli bir etken değil. Üç, hayvanlarda da görülüyor. Genetik bilim geliştikçe doğuştan olduğunu hep birlikte izleriz, öğreniriz. Edit: Ayrıca ortaçağda falan da...
  8. S

    Lgbt Destekliyor Musunuz

    Bu destek olayının suyu çıktı. Alt tarafı ilişki ya. Herkes evinde kendi hür iradesiyle ne istiyorsa yapsın. Yapılan baskıların saçmalığı, savunmalara da sıçradı. Ben heteroyum neden desteklemeliyim onu da anlamıyorum. Birçok insanın da "trend" olduğu için savunduğunu ya da heves ettiğini...
Üst