Lee Jinho, Kim Saeron’un Evli Olduğunu, New York’ta Yaşadığını ve Hatta Kürtaj Yaptırdığını İfşa Etti

23

MERHUM KIM SAERON, EVLENDIKTEN SONRA NEW YORK’TA YAŞADI… TELEGRAM DA BU YÜZDENMIŞ “SES KAYDI DA VAR”

Ortaya atılan iddiaya göre, merhum Kim Saeron hayattayken evliydi.

Ayın 19’unda, YouTube kanalı Entertainment Behind the President Lee Jinho’da Lee Jinho, yaslı ailenin kendisine yönelttiği suçlamalara değinerek, “Ahlaki bir sorumluluk hissediyorum” dedi. Ancak duruma dair hayal kırıklığını da dile getirerek, “Bu normal bir durum değil” ifadesini kullandı.

Sözlerine şöyle devam etti: “Yanlış bilgileri düzeltmek istiyorum. Bugün açıklayacağım şey, yaslı ailenin gizlediği gerçek. Bu, Kim Saeron’un evliliği hakkında.”

Bir kişi (A olarak anılacaktır) “Bu doğru mu? Gerçekten evlendi mi?” diye sordu. Kim Saeron ise şu şekilde itirafta bulundu: “Eski erkek arkadaşımdan ayrıldım, ona yeni bir sevgilim olduğunu söyledim ama biz de ayrıldık ve evlenmek istemiyordum. Ancak hamile kaldım.” A’nın “Hamile miydin?” sorusuna Kim Saeron, “Kürtaj yaptırdım. Beni bebekle tehdit ettikleri için evlenmek zorunda kaldım” yanıtını verdi. Ayrıca, tanıdıkları aracılığıyla tanıştığı şu anki erkek arkadaşının büyük bir şirkette çalışan sıradan bir kişi olduğunu belirtti.

KakaoTalk’u silmesiyle ilgili olarak Kim Saeron şunları söyledi: “Erkek arkadaşım tüm KakaoTalk ve Instagram hesaplarımı yönetiyordu. Hiçbir şey yapamıyordum, sadece Telegram kullanıp ara sıra mesaj atabiliyordum. Erkek arkadaşım bana ‘Evliliği neden sakladığını bilmiyorum’ dedi ve kavga ettik, bu da fotoğrafı yayınlamama neden oldu.”

Kim Saeron ayrıca, “Böyle biriyle evleneceğimi hiç düşünmemiştim” dedi ve ailesinin onay verip vermediği sorulduğunda doğrudan bir yanıt vermekten kaçındı. Erkek arkadaşıyla ilgili olarak ise, “Gerçekten sıradan biri. Ama içki içtiğinde biraz farklı oluyor. Bu durumun böyle olmasının sebebi eski erkek arkadaşım” şeklinde konuştu.

Daha önce YouTube kanalı Garoseyo Research Institute, “Kim Saeron’un ailesine söylediğine göre, Kim Soohyun ona telefonunu değiştirmesi, KakaoTalk’u silmesi ve Telegram üzerinden iletişim kurması konusunda ısrar etti” iddiasında bulunmuştu.

Bununla ilgili olarak Lee Jin-ho şunları söyledi: “Yaslı aile, Kim Saeron’un dört yıl önceki erkek arkadaşı Kim Soohyun hakkında ciddi endişeler dile getirdi. Ancak gerçekte, Kim Saeron başka bir adamla evlenmiş ve yeni evli hayatını yaşıyordu. Yaslı aile, merhumun telefonundan elde edilen materyalleri Garosero’ya gönderiyor. Bu da onların evlilikten haberdar oldukları anlamına geliyor”

Yaslı ailenin Kim Saeron’un Lee Jinho’nun videosunu izledikten sonra aşırı bir eyleme kalkıştığı iddiasıyla ilgili olarak Lee Jinho, “Gerçekleri teyit ettikten sonra, Kim Saeron’un o sırada eşiyle birlikte ABD’de olduğunu öğrendim” dedi.

Bu arada Kim Saeron’un ailesi, Kim Soo-hyun’un reşit olmadığı dönemde Kim Sae-ron ile ilişkisini kanıtlayabilecek fotoğraflar üzerinde dijital adli inceleme yapmayı planlıyor.

1. Yetişkin biri evlendiğinde bunun ne gibi bir sakıncası var?

2. Dinledikçe Kim Saeron’a daha çok acıyorum

3. “Erkek arkadaşımdan ayrıldım ve evlenmek istemiyordum, ama hamile kaldım” diye itirafta bulundu. A’nın “Hamile miydin?” sorusuna Kim Saeron, “Kürtaj yaptırdım. Beni bebekle tehdit ettikleri için evlenmek zorunda kaldım” yanıtını verdi.” Eğer bu doğruysa, zaten kendi isteğiyle evlenmemiş. Neden bu kadar trajik? ㅠㅠㅠ Ve evlenmiş olsa bile, doğum gününde aşırı bir karar aldığı gerçeği değişmiyor. Bu hâlâ ortada

4. Şuna bak, konuyu saptırmaya çalışıyor. Sonradan evlendi diye ne fark eder?

5. Kim Saeron’u neden bu şekilde ifşa ediyor? Bunun Kim Saeron 16 yaşındayken onunla çıkmış olmasıyla ne ilgisi var?

6. Ne saçmalıyor bu? Sinirlerimi bozma

7. O koca denen herif şimdi de bu çocuğu mu tehdit ediyor? S*ktir ya

8. Yetişkinlerin evlenmesi neden bu kadar mesele oluyor?

9. Çok yazık. Eğer başta o adam olmasaydı, oyunculuk yapabilir, normal bir ilişkisi olur ve güzel bir hayat yaşayabilirdi… Adam onun hayatını mahvetti

10. Şuna bak, konuyu saptırmaya çalışıyor

11. Kimin umurunda? Bunun konuyla ne ilgisi var? ㅋㅋㅋ Saptırmayı bırak

12. Hayır ama bu olay Ocak 2025’te yaşandı, şu Lee Jinho herifi hâlâ ona karşı bir linç kampanyası oluşturmaya çalışıyor

13. Yetişkin birinin evlenmesinde ne sorun var?

14. KSR’nin yetişkin olarak evlenmesi = normal
KSH’nin KSR ile o reşit değilken çıkması = asıl büyük sorun

15. Bu adam insan mı? Neden ölüye vurmaya devam ediyor?

K: pannchoa

Önceki İçerikRosé ve Evan Mock Lovestagram Yapıyor
Sonraki İçerikKim Soohyun’un Yönetim Ekibi, Krizi 3 Aşamada Ele Alıyor
Subscribe
Bildir
guest
23 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments