LEE YIKYUNG, ÖZEL HAYATIYLA ILGILI SÖYLENTILER HAKKINDA: “MORALİM BOZUKTU, AMA KENDIMI DÜZELTMEYI VE ITIBARIMI YENIDEN KAZANMAYI PLANLIYORUM” … YOO JAESUK CESARET VERIYOR
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

Son zamanlarda özel hayatıyla ilgili söylentiler nedeniyle zor günler yaşayan Lee Yikyung, ‘Hangout with Yoo’ programına konuk oldu.
25 Ekim’de yayınlanan MBC ‘Hangout with You’ programında Yoo Jaesuk, Lee Yikyung, Joo Woojae, Haha, Ha Dongkyun ve Heo Kyunghwan, programın ‘Comma Club: Autumn Gathering’ bölümüne katıldı. O gün kulüp başkanı rolünü üstlenen Yoo Jaesuk, geç gelen Haha, Joo Woojae ve Lee Yikyung’u karşıladı.
Oyuncular rol yapmaya başladığında Lee Yikyung, “IMF krizi sırasında işler kötü gittiği için moralim bozulmuştu” diyerek takma adının “IMF” olduğunu tanıttı. Ardından, “Kendimi yenilemek ve bunu telafi etmek istiyorum” diyerek açıklama yaptı. Bunun üzerine Yoo Jaesuk ve Haha ona destek vererek, “Dik dur! Sırtını ger ve yüksek sesle bağır!” dedi. Ancak Lee Yikyung, teşviklere rağmen bağırıyormuş gibi yapıp çok küçük bir sesle konuşunca seyircileri güldürdü.

Yoo Jaesuk, “Sonbaharı karşılamak amacıyla lezzetli bir şeyler yemek için buradayız. Online bağlantı ve dayanışma iyi olsa da, birbirimizin özel hayatına çok fazla girmeyelim” diye vurguladı.
Son zamanlarda Lee Yikyung, özel hayatıyla ilgili söylentiler nedeniyle zarar gördü. “A” olarak tanımlanan bir Alman netizen, Lee Yikyung ile yaptığı iddia edilen konuşmalara ait olduğunu öne sürdüğü mesajlar ve fotoğrafları paylaştı. Lee Yikyung’un ajansı ise, “Yanlış bilgilerin ve kötü niyetli söylentilerin yayılmasına karşı yasal işlem başlatıyoruz” şeklinde yanıt verdi.
Daha sonra A, “Paylaşımlar yapmaya ve yapay zeka ile üretilmiş fotoğraflar kullanmaya devam ettikçe, yavaş yavaş kendim de buna inanmaya başladım” diyerek, paylaştığı tüm içeriğin uydurma olduğunu itiraf etti.
–
[+254][-4] Bu bölüm, tüm o olaylar yaşanmadan önce kaydedilmişti
[+196][-2] Siz çöp gazeteciler… Bu kadar çok uydurma haber yapmayı bırakın. Dün yayınlanan bölüm tam olarak geçen hafta önizlenen bölümle aynıydı. Yani, bu bölüm tartışma çıkmadan çok önce çekilmiş. Bunu o olayla bağlamaya çalışmayı bırakın
[+165][-3] Sen gazeteci değilsin, roman yazarı gibisinㅋㅋ
[+18][-16] Birisi o Alman kadına “tehdit ediliyorsan veya tehlikeli bir durumdaysan bir sonraki gönderinde emoji kullan” demiş, sonra o kadın bir sonraki paylaşımında rastgele kalp emojisi kullanmışㅋㅋ
[+16][-2] Eğer gerçekten masumsan, dava aç. Bu yapay zeka kullanılarak uydurulmuş bir şey, değil mi?
–
K: pannatic







