Son zamanlarda, Aespa üyesi Giselle’in bir ev kiraladığına dair bir haber makalesi, çevrim içi topluluk sitelerinde viral oldu.
Makale, Giselle’in yakın zamanda Seul, Cheongdam-dong’daki lüks rezidans Pie n Polus için azami kredi limiti ₩100 milyon KRW (yaklaşık 71.900 USD) olan bir ipotek aldığını bildirdi.
Makale, Giselle’in yakın zamanda Seul, Cheongdam-dong’daki lüks rezidans Pie n Polus için azami kredi limiti ₩100 milyon KRW (yaklaşık 71.900 USD) olan bir ipotek aldığını bildirdi.
Tapu kayıtlarına göre, Giselle evi 21 Ocak’ta ipotekle satın aldı. Officetel üç yatak odası ve iki banyoya sahip.
İlginç bir şekilde, eski SM Entertainment kurucusu Lee Soo Man da bu komplekste ikamet etmiş ve burada bir eve sahipmiş.
Ancak, makale internet kullanıcılarından olumsuz tepkiler aldı.
- Bunun hakkında bir haber yapılmasına gerek olduğunu düşünmüyorum.
- Bu, bir ünlünün ev alıp satarak milyarlar kazanmasıyla ilgili bir haber bile değil. Neden bir kadın idolün oturduğu yeri açıklıyorsunuz?
- Bunun hakkında neden haber yapıyorlar ki?
- Bu haber sitesi daha önce hiç bir idolün kirada oturmasıyla ilgili haber yaptı mı?
- Ev almış da değil… sadece aylık kirasından bahsediliyor… neden böyle bir haber yazılsın ki?
- Bir idolün ikamet adresi özel bilgi değil mi?
- Bir idolün nerede yaşadığını ve ne kadar kira ödediğini bilmek zorunda mıyız? Böyle bir haber yapıp para kazanmalarına inanamıyorum.
- Tamam? O zaman umarım haberi yapan muhabir de kendi adresini açıklar.
K: Koreaboo