“Size uzun bir tatil vereceğim.” demek bir şeydir,
“Bir buçuk yıl içinde yeni bir yapımcım olacak.” demek ise tamamen başka bir şeydir
“O dönemde, A ve üç NewJeans üyesinin annelerine, CEO Park Jiwon tarafından ‘Tokyo Dome performansından sonra NewJeans’e uzun bir tatil vermeyi planlıyoruz’ ve ‘(Grammy ödüllü) bir yapımcıyı işe almak yaklaşık bir buçuk yıl sürüyor, ancak mümkün olan en kısa sürede birini getirmeye çalışıyoruz’ denildi.”
Ebeveynlerin kendileri bile “uzun tatilin” ne kadar süreceğini sormadı.
Fakat bu ifadeyi bir sonraki cümleyle birleştirerek, “Yani, bir buçuk yıl boyunca tatilde mi olacaklar?” diye sordular.
A, “Uzun tatilin ne kadar süreceğini soramadım, ancak toplantı sırasında CEO Park, ‘Grammy ödüllü bir yapımcıyı işe almak yaklaşık bir buçuk yıl sürer, ancak mümkün olan en kısa sürede birini getirmeye çalışıyoruz’ dedi.” şeklinde konuştu.
Ayrıca şunları ekledi: “Toplantıdan ayrılırken, anneler kendi aralarında, ‘Eğer Grammy kazanan yapımcıyı getirmek bir yıl altı ay sürüyorsa ve onu en kısa sürede getirmeye çalışıyorlarsa, bu uzun tatilin de o kadar süreceği anlamına mı geliyor’ diye konuştular.”
Bu konuşma, ADOR’un ebeveynleri ikna etmek için yaptığı görüşmede gerçekleşti.
Grammy ödüllü bir yapımcıdan bahsedilmesi, daha iyi bir imkan sunduklarını vurgulamak içindi (yani, işe alımı bir buçuk yıl süren birini getireceklerini söyleyerek).
Çoğu kişi bunu “1,5 yıllık bir tatil vereceklerini söylediler” şeklinde yanlış anladı, bu yüzden bunu netleştirmek için paylaşıyorum.
–
1. Vay be, HYBoong’ler bu fırsatı kullanarak part-time çalışanlarını deli gibi çalıştırıyorㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
2. HYBE çok heyecanlı olmalıㅋㅋㅋ
3.”Fighting” diyenlere, cahil çocuklara neden destek veriyorsunuz?
4. Bunun nesi “gerçek”?ㅋㅋㅋ 1.5 yıl ne anlama geliyor ki?
5. Off, demek ki her şey yalanmış
6. NJZ, güçlü kal
7. Zirvedeyken ve tam bir albüm yayınlamak üzereyken 1,5 yıl tatil yapacaklarının söylenmesini kim olumlu karşılar? Özellikle de bir idolün kariyer ömrünün bu kadar kısa olduğu bir çağda
8. Ve şimdi troller tam gaz saldırıyor. Aşırı iğrenç
9. Boşuna yaygara çıkarmayın. “New’i atıp yenisini yapacağız” dediklerini her zaman hatırlayacağım
10. Cidden iğrençㅋㅋㅋ Bahse girerim bu sözde “şirket içi raporlar hakkındaki gerçekler” yavaş yavaş ortaya çıkacaktır
–
K: pannchoa