Red Velvet Yeri, SM’den sonra oyunculuk ajansına mı geçiyor?

21

Red Velvet üyesi Yeri şu anda Joo Ji-hoon’un ajansı Blitzway Studio ile sözleşme imzalamak için görüşmeler yapıyor.

Yeri’nin kısa bir süre önce ajansla sözleşme konusunda bir toplantı yaptığı ve ayrıntıları kesinleştirmek için çalıştığı söyleniyor. Blitzway Studio’dan bir temsilci Star News’e yaptığı açıklamada “Yeri ile görüştüğümüz doğru” dedi ancak temkinli konuşmaya devam etti.

Blitzway Studio, Joo Ji-hoon, Jeong Ryeo-won, In Gyo-jin, So Yi-hyun, Son Dam-bi, Moon Chae-won, Jeong In-seon, Woo Do-hwan, Park Ha-sun ve Yoon Park gibi oyuncuları temsil eden bir eğlence ajansı. Yeri kısa süre önce SM Entertainment ile olan sözleşmesini sonlandırdığından, Blitzway Studio ile yaptığı görüşmelerin oyunculuk kariyerine daha fazla odaklanmayı amaçladığı düşünülüyor.

1. Yani oyunculuk yoluna giriyor…

2. Jo Ji-hoon’un ajansı senaryo seçme konusunda gayet iyi, umarım onu çok fazla projede görebiliriz

3. Bir oyuncu olarak konumunuz henüz çok sağlam değilse, çok sayıda senaryo fırsatının olduğu bir şirkete katılmak daha iyi.

4. Ajans oldukça iyi, bir şey bulmuş olması rahatlatıcı… Umarım onu çeşitli işlerde görürüz. ㅎㅎ

5. Demek oyuncu olacak

6. İyi bir ajans bulur umarım

7. Yeri’nin solo albümünü merak ediyordum ama oyunculuğa yönelecek sanırım.. Fighting

8. Fighting Yerim-ie💜

9. Fena değil. Fighting

10. Umarım prensesimiz iyi bir yol bulur!!

 

K:Pannchoa

Önceki İçerikYorumlara Kısıtlama Getirilmiştir
Sonraki İçerikNCT Mark ‘1999’ ile solo çıkışını yaptı
Subscribe
Bildir
guest
21 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments