12 Mayıs’ta bir medya kuruluşu, Suzy’nin yeni drama “The Men of the Harem ”de (gerçek adı) başrolü üstlenmeyi düşündüğünü bildirdi.
Bu habere yanıt olarak, Suzy’nin ajansı Management SOOP, “Suzy, ‘The Men of the Harem’ dizisi için teklif aldı ve şu anda değerlendirme aşamasında” dedi.
Popüler bir web romanından uyarlanan “The Men of the Harem”, Tarim İmparatorluğu’nun İmparatoriçesi Latil’in tahtını korumak amacıyla erkek cariyeler almasını konu alan bir fantastik romantik dizi.
“Sweet Home 2”, ‘Sweet Home 3’, ‘Mr. Sunshine’ ve ‘Goblin’ ile tanınan yönetmen Lee Eung Bok’un diziyi yöneteceği bildiriliyor. MBC’nin “My Dearest” adlı dizisinin yazarı Hwang Jin Young da projeye dahil olacak.
CR: Soompi
–
1. Vay be, çılgınca, cidden dört gözle bekliyorum
2. Yani intihalci bir yazar ve intihalci bir yönetmenin yeniden bir araya gelmesi mi?
3. Lütfen erkek başrol için yakışıklı bir adam seçin..!
4. Suzy unnieㅜㅜㅜㅜㅜ
5. Lütfen genç ve yakışıklı bir erkek başrol seçin
6. Erkek başrolü merak ediyorum
7. The Men of the Harem’in ilk bölümünü okudum ve çok eğlenceliydiㅋㅋ Suzy de gerçekten çok yakışmış
8. Seo Kangjoon – Suzy – Song Kang üçlüsünü görmek isterim. Umarım Song Kang, askerliğini bitirdikten sonra onlarla çekim yapar
9. Wow, daebakㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ lütfen Seo Kangjoon’a verin
10. Seo Yeji çok iyi uyum sağlardı, bu yüzden onu bekliyordum ama Suzy’i de merak ediyorum
–
K: pannchoa