WSWF Motiv’den Marlee, Bumsup’a saygısızlık yaptığı iddiaları nedeniyle tepkiyle karşılaştı

2

World Street Woman Fighter’ın son sezonu World of Street Woman Fighter, bu kez Motiv ekibinden Marlee’nin Bumsup ekibine karşı battle sırasında ve sahne dışındaki tavırlarıyla saygısızlık yaptığı iddiaları üzerinden yeniden çevrimiçi ortamda hararetli tartışmalara yol açtı.

Viral olan bir analizde, hayranlar Marlee’nin Bumsup’a karşı saygısız davrandığını düşündükleri bazı anlara dikkat çekti:

  • Bumsup’un battle’ı sırasında, kendi ekip arkadaşlarının tepki vermesini engelleyerek ekibinin desteğini görünmez hale getirdi.
  • Danica’nın Gabee’ye karşı kaybettiği battle sonrası “Asıl kazanan sendin” diyerek yorum yaptı—üstelik Danica’nın kendisi Gabee’yi savunmuşken.
  • Honey J ile yaşanan gerilimli bir anda yolunu tıkama meselesi sonrası onunla alay ettiği ve bu konuyu “tüm gün boyunca sürdürdüğü” iddia edildi. Bazı izleyiciler Honey J’nin duygusal davranmış olabileceğini kabul etse de, Marlee’nin tavrının aşırıya kaçtığını savundu.

  1. Offf, delireceğim artık. Bu çok utanç verici – lütfen sırayla diğer ülkelerin gruplarına saldırmayı bırakabilir miyizㅠ;; Dün, insanlar dört Koreli üyenin hayran buluşmasına gelmemesine kızdılar, ancak Kyoka ertesi gün Japonya’da programı olmasına rağmen yine de Kore’ye uçtu. Aynı gün gidip döndü, sadece katılmak için. Ancak insanlar yine de Instagram’da Kore’ye karşı sevgisiz olduğunu söyleyerek ona yüklendi… Şimdi de RHTokyo ve Marlee’ye mi yükleniyorlar?
  2. Birincisi, Marlee bunun kasıtlı olmadığını açıkladı, yanındaki insanlarla el ele tutuşma alışkanlığı varmış sadece. İkincisi, o battle zaten başından beri tartışmalıydı. J Black bile Danika’nın kazandığını söyledi (gerçi ben şahsen Gabee’yi destekliyorum). Üçüncüsü, o paylaşım dalga geçme amacı taşımıyordu, bunu gönülsüz bir şekilde paylaşmıştı ve yanlış anlaşılmalar olunca da hemen sildi, açıklama yaptı. Son bölümlere bakarsanız, Marlee Bumsup’u bayağı övüyor zaten ve gerçekten seviyor gibi görünüyor
  3. Riehata’dan hedef değişti—şimdi sırada Mali var. Bumsup savunma timi harekete geçti!!! ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ hadi cenaze fotoğrafı lokasyonunu işaretleyelim!
  4. Ama cidden, o zaman insanlar neden Mali’ye kızdı hiç anlamıyorumㅋㅋ… Honey J aşırı duygusaldı, battle sırasında sahnenin önünde uzun uzun durdu, sonunda da o “Beni yenemezsin~” parmak hareketini yaptı—Marlee’nin afallaması çok normaldi bence
  5. Bu arada, Marlee gerçekten çok iyi

K: kbizoom

Önceki İçerikSoyeon, Baby DONT Cry’ın şarkısında reşit olmayanları cinselleştiriyor mu?
Sonraki İçerikTWS Shinyu, vücut oranları hakkında karışık tepkiler aldı
Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments