Goo Hye Sun, ilgi manyağı olduğunu söyledi

16

HABER: Goo Hye Sun, “Bir ilgi manyağıyım, lütfen beni sevin”

KAYNAK: Naver

Ayın 9’unda, oyuncu Goo Hyesun kişisel Instagram hesabından bir selca paylaşarak açıklamasına da “Bir ilgi manyağıyım. Lütfen beni sevin” yazdı.

1. [+1,063, -125] Lütfen Instagram’ını sil ve akıl sağlığını düzeltmek için yardım al. İlerlemenin tek yolu bu.

2. [+949, -31] Bunu gerçekten de kötü bir amaçla yazmıyorum ve endişeleniyorum bu nedenle bunları söyleyeceğim. Hyesun-nim, lütfen terapiye başla. Gazeteci-nim, lütfen onun kişisel hesabını rahat bırak. Neden yalnızca nefret kazanmasını sağlamak için böyle bir şey yazarsın ki?

3. [+455, -20] Kurtarın onu. Skandalından sonra etraf sessizdi ama şimdi her şey başa dönüyor. Bunun gibi yazıları okumayalım. Goo Hye Sun Instagramını kendisine yakınlarıyla konuşmak için kullanıyor. Onunla hiç bir bağlantısı olmayan insanların fotoğrafının altına nefret yorumları bırakıp ona ızdırap verdiklerini görmek beni dehşete düşürüyor.

4. [+288, -30] Fark ettim ki görünüşün bir insanla tanışırken oldukça önemli de olsa evlendikten sonra kişiliğin daha önemli hale geliyor.

5. [+183, -18] Sanki “Lütfen kurtarın beni”, “Zor zamanlardan geçiyorum” dermiş gibi… Zihni şu an tutarsız ve sorunlu gözüküyor, bu yüzden tüm içtenliğimle gücünü bulabilmesini umuyorum. Umarım bunu zor bir zamandan geçtiğinde hatırlar. Bu kadar güzel doğmak için tüm şansını kullanmış gibisin, ikramiye kazanan birinin şansıyla doğdun. Hayatının ve kendinin değerini bil. Seni her zaman desteklerim o yüzden lütfen kötü şeyler düşünme. Sahip olduğun her şey için, bu kadar güzel doğmuş olduğun için minnettar ol. Lütfen bu şekilde yaşa. Güç bul, seni destekliyorum!!!!!!!

 

Kaynak: Pannchoa

Önceki İçerikHan Ye Seul cesur bir göz makyajıyla kameralar karşısına çıktı
Sonraki İçerikJoy, Seulgi’nin nasıl yurttaki en küçük odayı aldığını anlattı
16 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments