‘Travel Buddies’ şovu, Jaejoong’un şakasından sonra iptal edilebilir

8

HABER: [ÖZEL] Kim Jaejoong, ‘Travel Buddies’ corona19 yalanı yüzünden iptal edilebilir, görüşmeler sürüyor

KAYNAK: Herald Pop via Nate

1. [+1,919, -25] Mantıklı düşünemeyen yaşlı bir ajusshi

2. [+1,711, -14] Boş yere yalan söyledi ve şimdi utanç içinde. Ortaokullu gibi bir beyin yaşı var… ektiğini biçiyor, hak etti.

3. [+1,380, -14] Corona ile arkadaş olabilir

4. [+65, -0] Vay be, seyahat etme yasağı gelmeden önce prodüktörler bu şovu çekebilmek için Arjantin’e gitmişler. Muhtemelen çekim yapabildikleri için mutlulardı ve görüntüleri mutlu mutlu editlediler ama Jaejoong hepsini mahvetti.

5. [+54, -1] Tuvalet Yoochun’un YouTube kanalına çıkmaya başlayabilir, zihniyetlerinin aynı olduğu çok açık. Personelinin maaşlarını geç ödeyen Junsu’yu da katarsanız üçlü tamamlanıyor.

6. [+49, -1] Bu şansı kullanıp onu tüm şovlarından çıkarın

7. [+38, -0] Özür dilerken kendi babasını bile satması daha da iğrenç bence. Niye ödül mektubunda anne babandan bahsedersin ki…?

8. [+31, -2] Görüşecek ne var? Tabii ki şovdan atılmalı. Şov prodüksiyonunda çok çalışmış personellerden özür dilerim ama bunu tartışmanın bir anlamı yok. Tüm dünya bir pandemi yaşıyor, şakası saçmalıktı. Acil serviste sevdikleri olan, sevdiklerini kaybetmiş insanlar var. Dün onun şaka haberini okurken inanamadım.

9. [+25, -0] Beyni ne kadar boş da böyle bir şaka yapıyor..

10. [+23, -0] Ünlüler kendilerine bir bakıp, yeterince zeki değillerse sosyal medyadan uzak durmayı bilmeliler. Zeki insanlar için bile sosyal medyadan uzak durmak en iyi seçim. Niye beğeni almak için hayatını çöpe atarsın ki?

ORJİNAL NB SİTESİNDEKİ EN ÇOK BEĞENİ ALAN YORUM (YABANCI HAYRAN YORUMU)
[+250] 34 yaşında bir yetişkin adam tüm dünyayı etkisi altına almış ve bir sürü kişiyi öldürmüş bir virüsle ilgili nasıl şaka yaptı inanamıyorum. Koreli bir ünlü, daha dikkatli olmalıydı, 1 Nisan olsa bile. Hayranlarından özür dilerim ama Jaejoong cezayı hak ediyor.

 

Kaynak: Netizenbuzz

Önceki İçerik‘Nth Room’ skandalındaki Jo Joo Bin ünlüler hakkında bildiği sırları nasıl ele geçirdi?
Sonraki İçerikWoo Ji Yoon, Bolbbalgan Sachungi’den ayrılıyor
8 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments