‘Goo Hara yasası’ reddedildi, Choi Jong Bum yasadışı çekim hariç diğer suçlarını kabul etti

18

Evladını terk eden bir anne/babanın, vefat eden evladının mirasını kazanmaması için ‘Goo Hara yasası’ diye bir yasa teklif edilmişti, Goo Hara’nın onu küçükken terk eden annesi şu anda onun evine sahip olabilmek için uğraşıyor. Ama yasa kabul edilmemiş.

Ayrıca Goo Hara’nın eski sevgilisi Choi Jong Bum cinsel ilişki sırasında video çekip sonra Hara’yı bununla tehdit etmişti. Hakkında başka suçlamalar da vardı, hepsini kabul etmiş ama yasadışı çekim yaptığı suçlamasını kabul etmemiş.

HABER: ‘Goo Hara Yasası’ kabul edilmedi, annesinin evi kazanma şansı yükseldi, abisi 22 Mayıs’ta basın toplantısı yapacak

KAYNAK: TV Daily via Nate

1. [+6,993, -39] Devlet adamları lütfen işlerini yapabilirler mi? Yasa tasarılarının sadece %36’sı kabul ediliyor ㅋ kendinize nasıl devlet adamı dersiniz?

2. [+5,359, -26] Yok artık

3. [+5,033, -71] Bu çok yanlış ㅡㅡ

4. [+278, -1] Böyle bir şey nasıl mümkün? O annenin tek yaptığı doğurmaktı, sonra resmen yabancı oldular birbirlerine. Kızının 20 yıl boyunca çok çalışarak kazandığı parayı onun hayatında hiç yer almamış birine nasıl verebilirsiniz? Bu çok mantıksız!

5. [+240, -1] Ben abisi olsam annesinin kimliğini ifşa ederdim, öyle utansın ki evden ellerini çeksin…

6. [+219, -0] Kırk yılda bir yorum yaparım ama kendimi tutamadım. Hukuk sistemimiz bu kadar pis işte. Çocuğunuzu bir kenara atabilirsiniz, nafaka ödemeyi reddedebilirsiniz, ama yaşlandığınızda çocuğunuz bu sistemden ötürü size bakmak zorunda kalır. Böyle geçmişte kalmış bir sistem olmasına inanamıyorum…

7. [+164, -0] Çok sinirlendim! Goo Hara ve abisinin anneyle hiçbir ilişkisi olmamış. Goo Hara’nın zar zor emekleriyle satın aldığı evi niye annesine kalıyor…?!

8. [+136, -0] Hukuk çok yanlış..

9. [+126, -3] Çocukların babada kaldığı boşanmış ailelerde bile, anneler çocuklarını gizli gizli aramaya hatta okul mezuniyetlerine katılmaya çalışır. Ama Goo Hara’nın annesi ona hiç ulaşmadı, Hara yirmili yaşlarında annesini kendisi aramak zorunda kaldı. Sonra annesinin ona çok yakın bir yerde yaşadığını öğrendi… gerçekten insanın tüyleri diken diken oluyor. Goo Hara normal bir ailede büyüyüp kendini sevmeyi öğrenseydi belki de intihar etmezdi. Annesinin azıcık utanması olsun ve ellerini evden çeksin. Hukuk yardım etmese bile umarım abisi Goo Hara için savaşmaya devam eder.

10. [+107, -0] Böyle eski kafa bir yasanın modern zamanda hala yürürlükte olduğuna inanamıyorum. Bir ebeveyn neden sadece doğurduğu için bir şeyi hak etsin?

HABER: Choi Jong Bum yasadışı video çekmek dışındaki suçlarını kabul etti… Goo Hara’nın abisi ‘çok sinirli’

KAYNAK: Star News via Nate

1. [+891, -13] Goo Hara’nın annesi mi, bu adam mı… ikisi de nasıl bu kadar zalimler?

2. [+751, -14] Sadece ölüler pişman oluyor…

3. [+681, -19] Suçunun ana noktası, ‘şantaj yapmakla tehdit etmesi’ !!!!!!!!!

4. [+38, -1] Onu doğuran annesi çocukken terk etti… erkek arkadaşı tam bir pislikti… Goo Hara sadece sahnenin parlak ışıklarının altında nasıl parlayacağını biliyordu… ama bir insan olarak, hayatı çok yalnız geçti..

5. [+37, -3] Hukuk nasıl böyle olabilir? Adam Dispatch’e ulaştı ve ‘pişman olmayacağınız bir video vereceğim size’ dedi… Goo Hara huzur içinde yatamayacak.

6. [+32, -0] Abisi çok zorlanıyordur… Goo Hara’nın kaybının acısını çekiyor, üstüne mahkemede bu pisliklerle uğraşacak…

7. [+29, -3] Umarım hayatının geri kalanını cehennemde geçirir ve her gece Goo Hara rüyasına girer. Lütfen gelecekte fotoğraflarını bulanıklaştırın, suratını görünce kusasım geliyor.

8. [+27, -0] Suçunun en kötüsü ona şantaj yapmakla tehdit etmesiydi… Bunu düşününce sinirleniyorum. Pişman olduğunu sanmıyorum.

9. [+27, -2] Artık bu hakime güvenemiyorum… Bahse girerim o da videoyu arkadaşlarıyla paylaşıyor

10. [+22, -3] Bu hakim p*çler hep aynı

ORJİNAL NB SİTESİNDEKİ EN ÇOK BEĞENİ ALAN YORUM (YABANCI HAYRAN YORUMU)
[+272] Bu gerçekten çok moral bozucu…

Kaynak: Netizenbuzz

Önceki İçerikMetro yolcuları, Seulgi ve Joy’un metrodaki anonslarından rahatsız oldu
Sonraki İçerikKim Gavin’in ablası, aktrisin TOP ile sevgili dedikodusunu yalanladı
18 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments