Min Heejin: ”Bu %10 ve Salondakiler Sizi Teftiş Etti Mi?”

14

Ç/N: 10 = 텐프로 barlar, kulüpler, norebangler dahil olmak üzere yetişkin eğlence kuruluşlarını ifade eder. %10, yöneticinin komisyonunun %10 olduğunu ifade eder. Doğal olarak hepsi yasadışı değildir, ancak bazıları hostes barları içerir

ADOR CEO’su Min Hee-jin, geçtiğimiz ayın 25’inde düzenlenen basın toplantısından bu yana ilk kez HYBE tarafından ortaya atılan çeşitli iddiaları yalanladı.

CEO Min ayın 19’unda “Bu yozlaşmış sektörü sayısız kez terk etmek istedim” ve “HYBE NewJeans’i zaten zor bir duruma soktu” diyerek pozisyonunu belirtmişti.

İlk olarak CEO Min, HYBE’nin ADOR’un yönetim haklarını güvence altına almak için UPbit’in operatörü Naver ve Dunamu ile temasa geçtiği iddiasına yanıt vererek, “Kendimi tekrar ediyorum, ancak bunun net bir şekilde doğrulanması gerekiyorsa, HYBE de dahil olmak üzere dört tarafın yüz yüze görüşmesini talep ediyorum” dedi.

Ayrıca, “Niyetim ne olursa olsun, herkes böyle bir yerde toplandı. Toplantı, katılımcıların o günle ilgili tanıklıklarını sunabilecekleri, yatırımla ilgisi olmayan kişisel bir toplantı olarak sonuçlandı.”

Ayrıca CEO Min, “ADOR kurulmadan önce, kişisel meseleleri pervasızca kamuoyuna ifşa ettiler ve temsilci yardımcısının dizüstü bilgisayarını izinsiz olarak yasadışı bir şekilde aldılar, aynı zamanda cezai sorumluluktan şikayet ettiler, tehdit ettiler ve temsilci yardımcısını bana saldırmak için zemin bulmaya ikna ettiler” dedi ve ekledi, “Bu tür mantıksız ve barbarca eylemlerde bulunmalarına rağmen üyeleri koruduklarını iddia eden makaleler paylaştılar. Minnettarlıklarının gerçek niyetini merak ediyorum” dedi.

“HYBE’nin sunduğu tüm deliller yasadışı yollardan elde edilmiştir” diye devam eden Heejin, “Umarım ‘yatırımcılarla görüştünüz mü görüşmediniz mi’ gibi kelime oyunlarıyla gerçekleri çarpıtmaktan uzaklaşırlar” dedi.

====

Aşağıda Min Hee-jin’in açıklamasından kısmi bir alıntı yer almaktadır

“Yatırımcılar görüşmüş olsa bile, bir şirketin CEO’sunun veya başkan yardımcısının yatırımcılarla görüşmesinde ne sorun var? HYBE bünyesindeki diğer iştirak şirket CEO’ları yatırımcılarla görüştü diye neden böyle şüpheleniyor ve sorguluyorsunuz? İş anlaşmaları için %10’dan yatırımcılara ve oda salonlarında ağırlayanlara uygun şekilde teşekkür ediliyor mu?” (Ç/N: temel olarak HYBE’nin yatırımcılarla buluştuklarında %10 ve oda salonlarında çalışanları teftiş edip etmediğini soruyor)

HYBE, Min Hee-jin’in kişisel aile meselelerini ifşa edecek kadar ileri gitti
Bu nedenle, Heejin’in %10 ve oda salonlarını sık sık ziyaret eden HYBE yöneticileri olduğunu açıklaması adil olacaktır
Umarım Heejin son 3 yıldaki Katalk geçmişini açıklayabilir ^^

1. Evet, her şeyi açıklayın

2. Bang ve Park’ın Katalk konuşmalarını yayınlayın

3. Ben çok rahatım!!!!

4. Yayınlayın onları

5. Avukatın Katalks’ını yayınlayın

6. Min Heejin’in özel hayatındaki tüm Katalks’ları yayınladılar, o zaman onlarınkini de yayınlayın

7. Her şeyi şeffaf bir şekilde açıklayın

8. Park Jiwon’un Katalk’ından ve avukatın Katalk’ından herkesi açıklayın

9. RoomYBE ㄷㄷㄷ

10. Onları araştırın ㅋㅋ İğrenç eylemleri yapanlar onlar, bu arada Min Heejin’i kullanarak her şeyi örtbas etmeye çalışıyorlar, çok kötüler

K: pannchoa

Önceki İçerikSeventeen Jeonghan x Wonwoo 1. Single Albüm ‘This Man’ City
Sonraki İçerikBBC Burning Sun Belgeselinin Youtube Yorumları
14 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments