Newjeans Fanları, Min Hee Jin’in Görev Süresinin Kasım 2026’ya Kadar Uzatılmasını İstiyor

23


NewJeans grubunun hayranları HYBE ve ADOR yönetimine açık bir mektup göndererek, görevden alınan eski ADOR CEO’su Min Hee-jin’in görev süresinin garanti altına alınmasını talep etti.

Müzik endüstrisine göre ayın 4’ünde kendilerini NewJeans destekçisi olarak tanımlayan 1,445 hayran, Min Hee-jin’in görev süresinin garanti altına alınmasını talep eden bir mektubu ADOR CEO’su Kim Joo-young’un yanı sıra ADOR’un iç direktörleri Lee Kyung-jun ve Lee Do-kyung, ADOR’un dış direktörü Kim Hak-ja ve HYBE’ın yeni CEO’su Lee Jae-sang’a teslim etti.

Mektupta şu ifadelere yer verdiler:

“NewJeans’ın kısa sürede elde ettiği başarıların yönetim ve yapımın yakın sinerjisi sayesinde gerçekleştiğine ve bunun sonuçlarla kanıtlandığına inanıyoruz. ADOR’un kuruluşundan ve NewJeans’ın ilk çıkışından bu yana eski CEO Min Hee-jin yönetiminde NewJeans’ın büyümesini desteklemeye odaklanmış olan ADOR personeli ve sisteminde meydana gelebilecek değişiklikler veya hasarlar konusunda endişeliyiz.”

Açıklama şöyle devam ediyor:
“İçinde bulunduğumuz dönem, üçüncü yılını dolduran ve önemli bir büyümenin ortasında olan NewJeans için çok önemli. NewJeans yılın ikinci yarısında bir sonraki albümü için hazırlanırken ve gelecek yıl bir dünya turu planlarken, çalışma yetenekleri kanıtlanmış Min Hee-jin’in dışlanması ve eğlence sektöründe deneyimi olmayan ve yönetim yetenekleri kanıtlanmamış Kim Joo-young’un halef olarak atanması kararını kabul etmek zor.”

Hayranlar HYBE ve ADOR’un
1. İlgili konularda NewJeans üyelerinin görüşlerine öncelik verilmesi.
2. Hissedar sözleşmesi uyarınca Min Hee-jin’in görev süresinin Kasım 2026’ya kadar garanti altına alınması.
3. NewJeans üyelerine yönelik iftira, hakaret ve kişisel bilgilerin sızdırılmasına karşı yasal işlem başlatılması.

1.Nasıl olsa bizi dinlemeyecekler, o halde neden bunun yerine gerçekten dikkate alabilecekleri bir şey istemeyelim? ㅠㅠㅠ İki yıl boyunca zorluklar yaşamış ve çok fazla göz ardı edilmiş olsak da, gerçekten istediğimiz şeyi talep etmeliyiz. Boykotta başarılı olan diğer grupların taleplerine göre nasıl değişiklikler gördüklerine bakarsanız en mantıklı yol boykot gibi duruyor

2. Ne? Fanların sessiz kalmasının daha iyi olduğunu söyleyen yorumlar halis mi? Belli ki NewJeans için endişeleniyorlar ki NewJeans hakkında fazla bir şey bilmeyen insanlar bile şu anda durumun farkında

3. Min Heejin’in CEO’luk görevinden alınmasından bu yana NewJeans’e zarar verecek kararlar alındı. Kendimi fanların yerine koyunca fikirlerini dile getirmelerini doğal buluyorum. Bu ‘Min Heejin stan’ saçmalığı ile neden bahsediyorlar? HYBE’ın şu anda işleri nasıl ele aldığına bakılırsa, bizi bu noktaya getiren Min Heejin’in savunması gibi görünüyor. Ayrıca, hissedar sözleşmesi kapsamında süre 2026’ya kadar garantiliydi, bu nedenle tek taraflı olarak feshedildiğini iddia eden HYBE’dır.

4. HYBE’ın NewJeans’e yaptıkları:

1. Şirket içi ihbarın intikamı olarak, NewJeans için olumsuz tanıtım yaratmak amacıyla açıklama gerektirmeyen bir iç denetimi kullandılar ve bu da ebeveynleri de dahil olmak üzere üç gün süren eleştirilere neden oldu.
2. Şirket başkanı NewJeans üyelerini görmezden geldi (röportajda).
3. Protestolar yapıldığında, yanıt yüz körlüğü olduğu şeklindeydi (röportajda).
4. Marka ekibi, arabuluculuk için bir komisyon aldıktan sonra, LV ve ADOR arasında bir yalana yakalandı, özür diledi ve ADOR’a üç aylık komisyon ödemek zorunda kaldı (mahkeme belgeleri, Min Hee-jin’in ifadesi).
5. Apple ile ilgili konularda aşırı tepki gösterdiler ve daha sonra özür dilediler (Min Hee-jin’in KakaoTalk’u).
6. Source Music, telif hakkına sahip olmamasına rağmen NewJeans hakkındaki kişisel bilgileri ve ilgili videoları sızdırdı.
7. Min Heejin’in grup için kritik bir zamanda işten çıkarılmasının ardından yeni bir yapımcı bulmak bir yıl altı ay sürdü ve bu süre zarfında onlara “uzun bir tatil” sunmak istediler (röportaj).
8. İşbirliği ortağı Dolphiners’dan ilgili videoların yarım gün içinde kaldırılmasını tek taraflı olarak talep ettiler << YENİ: Min Heejin’in işten çıkarılmasının hemen ardından yaşananlar.

Sadece bunları sıralamak bile, NewJeans fandomunun bu iddialarda haklı olduğunu gösteriyor, değil mi? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

5. Bunu yapmanın amacı nedir?

6. Min’i tekmeledikleri andan beri deli gibi güç gösterisinde yapıyorlar, tabii ki fanlar endişelenecek

7. NewJeans fanlarını destekliyorum!!!!!!!!!!!

8. Ne HYBE’ın ne de Min Heejin’in tarafını tutuyorum, bu nedenle bu duruşumla yorum yaparak hayranların anlaşma şartlarını yerine getirme talebinin oldukça makul olduğunu düşünüyorum

9. Hayranların Min Heejin hakkındaki fikirleri bölünmüş durumda fakat NewJeans için en iyisinin ne olduğunu düşünüyorlar

10. Bu noktada tek yapmamız gereken dişimizi sıkıp bunu yapmak.

11. Yani NewJeans’ın faaliyetleri için garanti istemiyorlar, Min Heejin’in dönemi için garanti istiyorlar???

12. ??? Hayranlar Min Heejin’in görev süresini garanti ediyor.

13. Eğer NewJeans hayranıysanız, NewJeans faaliyetleri için garanti istemelisiniz.

14. Min Heejin ile ilişkiniz olmamalı, NewJeans’ın faaliyetlerini garanti altına alın ve sadece NewJeans’i destekleyin

15. Görünüşe göre NewJeans, Min Heejin tarafından kullanılıyor.

16. Bu NewJeans fandomu değil, Min Heejin fandomu.

17. Dürüst olmak gerekirse Min Heejin’den nefret ediyorum, ama HYBE NewJeans ile en başından beri düzgün bir şekilde ilgilenseydi, işler böyle sonuçlanmazdı

18. Bunun kimin fandomu olduğu konusunda kafam karıştı. Bunun sanatçılar için kötü olduğunu bilmiyor musunuz? K-pop yapımcılarının perde arkasında kalmasının bir sebebi var.

19. Min Heejin ve NewJeans sonsuza kadar birlikte olamazlar… Min Heejin sadece bir ofis çalışanı

20. Min Heejin’e kafayı takmışlar gibi?

K:pannchoa&pannkpop
Ç:netizenturkey

Önceki İçerikDay6, 9. Yılında Gocheok Dome’da Sahneye Çıkacak, Yeni bir Tarih Yazılıyor
Sonraki İçerikVIXX Ken’in Fanıyla Konuşurken Ağlayıp Elini Tutması İlgi Çekti
Subscribe
Bildir
guest
23 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments