Min Heejin, Tekrar Ador’un Ceo’su Olarak Atanmak İçin Geçici Tazminat İstiyor

23

13 Eylül KST’de Min Hee Jin’in yasal temsilcisi, Seul Merkez Bölge Mahkemesi’ne geçici ihtiyati tedbir talebinde bulunulduğunu duyurdu. Tedbir yoluyla Min Hee Jin, ADOR’da dahili direktör olarak yeniden atanmayı talep ediyor.

Şu anda, Min Hee Jin’in ADOR’daki dahili direktör olarak atanması 2 Kasım’da sona erecek. Ancak Min Hee Jin’in tarafı, HYBE ile olan hissedar sözleşmesinin, Min Hee Jin’in 5 yıllık bir süre boyunca CEO ve ADOR’un dahili direktörü olarak görev süresini garanti eden madde de dahil olmak üzere hala yürürlükte olduğunu savunuyor. Bu nedenle, HYBE’nin onu CEO olarak görevden alarak hissedar sözleşmesini ihlal ettiğini iddia etti, Min’in tarafı.

Ancak HYBE’nin, Min Hee Jin’e bu ayın başlarında bilinmeyen nedenlerle hissedar sözleşmesinin feshedildiğini bildirdiği iddia ediliyor.

Min Hee Jin’in tarafı, ADOR’un iç direktörü olarak yeniden atanması için geçici bir ihtiyati tedbir talebinde bulunarak, HYBE’nin pozisyonu üzerindeki kontrolünü sınırlamayı amaçlıyor. Mahkeme Min Hee Jin’in talebini onaylar ve geçici bir ihtiyati tedbir emri verirse, HYBE, Min Hee Jin’i iç direktör olarak yeniden atamak için Kasım ayına kadar bir yönetim kurulu toplantısı düzenlemelidir.

Mahkeme, Min Hee Jin ile HYBE arasındaki hissedar sözleşmesinin geçerliliğini kabul ederse, Min Hee Jin’in tarafı, ADOR’un CEO’su olarak pozisyonunu geri almak için daha fazla yasal önlem almayı amaçlıyor.

Son olarak, Min Hee Jin’in tarafı, “HYBE, sözleşme ihlallerini, operasyonlara müdahaleyi, iftirayı ve hakareti durdurmalı ve ADOR ve NewJeans’in geleceği için rasyonel yönetim kararları almalıdır” diye ısrar etti.
CR: Allkpop

 

  1. Fighting
  2. Seni destekliyorum
  3. Min Heejin. fighting
  4. Fighting, NewJeans ve Min Heejin’i destekliyorum
  5. O yozlaşmış şirket olan HYBE’ın batmasını ve yanmasını umuyorum.
  6. Onlara parayı ödeyip gitmelerini mi söylüyorsunuz?ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Satış opsiyonlarını devretmeye ne dersiniz, haydutlar. Gerçekten her şeyin çökmesini ve her şeyin eskisi gibi olmasını umuyorumㅋㅋ
  7. Bence HYBE birini böyle yıkmaya çalışarak gerçekten çizgiyi aştı. Sadece Min Heejin’e tutunduğu için; başka biri olsaydı, buna dayanamazdı. Min Heejin, güç bul
  8. Min-sshi kaybederse, temelde diğer tüm şirketlerin idolleri Bang Sihyuk’un kölesi olacak demektir
  9. Min Heejin’i sevmiyorum ama bu mücadelede onu destekliyorum
  10. Şimdi işler bu noktaya geldiğine göre, gerçekten birlikte çalışmaya devam edebilirler mi? NewJeans’in HYBE’ı dava edip ayrılması ve Min Heejin’in onları kabul etmek için kendi şirketini kurması daha iyi olmaz mıydı?

 

 

K: Pannchoa

Önceki İçerikFifty Fifty, 2.Mini Albümü LOVE TUNE İçin Highlight Medley Videosu Yayınladı
Sonraki İçerikMEOVV’dan Anna Dehşet Bir Güzelliğe Sahip
Subscribe
Bildir
guest
23 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments