[theqoo] KIM SOOHYUN’UN TEMSİLCİSİ: “SORUŞTURMA VE YARGI MAKAMLARINA DERİN ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ… HAYRANLARIMIN DESTEĞİ BÜYÜK BİR GÜÇ KAYNAĞI OLDU”

Ayın 5’inde, Kim Soohyun’un ajansı Gold Medalist, Kim Se-ui’ye karşı yapılan suç duyurularına ilişkin polis soruşturmasının sonuçlarını açıklayarak şunları belirtti: “Bilgi ve İletişim Ağı Kullanımının Teşviki ve Bilgi Koruma Kanunu’nu ihlal (yalan haber yayarak itibar zedeleme), Israrlı Takip Suçlarının Cezalandırılmasına İlişkin Özel Kanun’u ihlal ve Cinsel Şiddet Suçlarının Cezalandırılmasına İlişkin Özel Kanun’u ihlal (kameralar vb. kullanılarak yapılan kayıtların dağıtılması), şantaj teşebbüsü ve gözdağı verme suçlamaları doğrultusunda; olayın ciddiyeti göz önünde bulundurularak polis, Kim Se-ui’yi tutuklama talebiyle savcılığa sevk etmiştir.”
Ajans şöyle devam etti: “Davanın doğrudan tarafı olmamanıza rağmen, yasal sürecin tamamlanmasını bekleyen Kim Soohyun adına sesini yükselten herkese derin şükranlarımızı sunarız. Kendi araştırmalarını yürüterek gerçeğin ortaya çıkması için canla başla çalışan, ayrıca davanın gerçeklerinin geniş kitlelerce bilinmesini sağlamak için bize katılan herkese de teşekkür ederiz.”
Ayrıca şu ifadelere yer verildi: “Özellikle, gerçeği açığa çıkarmak adına yalnızca kanıtlara ve gerçeklere dayanarak soruşturmayı yürüten, perde arkasında görevlerini sessizce yerine getiren soruşturma makamlarına ve şüphelinin gözaltı süreciyle ilgili adil ve titiz bir karar veren yargı organlarına derin şükranlarımızı sunarız.”
Ajans, aktörün hayranlarına olan minnettarlığını ise şu sözlerle aktardı: “Her şeyden önce, bu uzun süreç boyunca Kim Soohyun’u destekleyen ve onun yanında duran tüm hayranlara içtenlikle teşekkür ederim. İnancınız ve desteğiniz, bu zor zamanlarda bile en büyük güç kaynağımız oldu.”
–
-
?
-
Varlığını belli etmek için cidden yırtınıyor ㅋ
-
Çok şey atlattı. Kendi sorumlulukları olmadığı halde yardım etmek için öne çıkan herkese minnettar olması normal. Kendini toparla ve yakında işinin başına dön lütfen.
-
??
-
??? Ortalığı velveleye vermeyi kes de defol git artık.
-
Yine bir yerlerden sürünerek geri gelmeye çalışıyor.
-
Kim Soohyun, fighting, nefret yorumlarına hiç kulak asma.
-
Geri gelme.
-
Her halükarda imajı bu saatten sonra yerle bir oldu, artık herhangi bir projenin onu oynatıp oynatmayacağından bile emin değilim.
-
Sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmak için o kadar kasıyor ki.. ıyy.
K:Pannchoa







